Zobrazit přihlášovací formulář
.()

Pletené šaty

Pletené šaty

Šaty v zimě? Ano!

Oblékla jste si na sebe šaty naposledy v pozdním létě a pak je odložila do skříně a čekáte zase až na příchod teplého počasí? Pokud máte šaty ráda, tak je to velká škoda! Šatů se nemusíme vzdávat ani v chladnějším počasí a dokonce ani v zimě ne. Jen to chce vybrat si ty správné.

Ženy mají při volbě oblečení nepřeberné možnosti, přesto mnohá z nás v zimě sáhne pouze po kalhotách se svetrem. Zbytečně se tak ochuzujeme o krásnou součást ženského šatníku. V zimě samozřejmě neunosíte tenké lehké šatečky, ale teplé zimní pletené šaty jsou tou správnou volbou. Když si k nim vezmete teplé punčocháče nebo silnější legíny, tak vás báječně zahřejí. Určitě víc než masově rozšířené džíny, které v zimě spíš studí, a přesto se jich nevzdáváme. V teplých šatech přitom budete vypadat úžasně a moderně. Pletené šaty právě frčí a nejednoho muže v nich okouzlíte svou ženskostí.

Výběr šatů z hřejivého úpletu je široký. Nosí se kratší k elegantním vysokým kozačkám, midi délky s kotníčkovými botami nebo klasické dlouhé. Pokud chcete vypadat trochu ležérněji a uvolněněji, vezměte si ke zkráceným délkám šatů klasické huculky. Sama uvidíte, jak skvěle tato kombinace vypadá. Kromě výstřihu, který je velice sexy, sluší pleteným šatům i roláky a různě řešené bohaté límce.

Na šatech je bezvadná i možnost vrstvení – pletené šaty najdete i bez rukávů a pod ně můžete navlékat různobarevná trička a roláky a vytvářet tak nespočet kombinací. Na šaty s rukávem se zase výborně hodí kratší vestičky, dobře vypadají i s kratší koženou bundou.

Když pletené šaty doplníte teplým kabátkem, silnými punčochami, botami s kožíškem a huňatou šálou, klidně v nich můžete vyrazit i na adventní procházku po vánočních trzích. Budete šik a přitom krásně v teple.

Zkrátka šatů v zimě se bát nemusíme – zahřejí a ještě nám budou slušet! 

5.0
Publikováno , přečteno 3486x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

simboud 24. 3. 2022, 14:33
test
tafíci 30. 11. 2016, 23:12
Můžete poradit, kde koupit pěkné zimní šaty? (F)
Zrušený účet 6. 12. 2016, 10:41
@ Dobrý den, ano, zkuste se podívat jestli Vás nezaujmou nějaké v mé nabídce. Jsou tam pletené, úpletové - nevím jaké šaty přesně scháníte. Hezký den! Míša Zachová
voňásek 1. 12. 2016, 9:37
@ No kde asi, přece u paní v albu +o(.
Nikis. 19. 11. 2016, 9:29
V zimě nosím šaty ještě častěji než v létě (Y) Prostě pořád ,-)
tomsim 17. 11. 2016, 16:38
(Y) (Y) (Y)naprostý souhlas (F)
kankalinka 17. 11. 2016, 8:54
(Y) (Y) (Y)

Kategorie