Zobrazit přihlášovací formulář

MDŽ

MDŽ
Milé ženy, dovolte abych Vám (potažmo) nám všem popřála příjemný den, který je dnes naším dnem mezinárodním :).
 
Jako matka 2 dětí, které prahnou po infomacích jsem i já s nimi doma v předstihu probírala podstatu a důvod ke slavení tohoto dne - tohoto našeho svátku. Když jsem skončila s krátkým improvizovaným výkladem sahajícím o 1-2 století zpět plynule pokračovala Anička (8let) s informacemi starými tisíce let - vzala to od jeskyně, prý to tak probírali ve škole. Informace díky rozsahu tedy získaly na síle. To se projevilo tak, že Vašík (5let) při dnešním ranním rovoru s dědečkem a babičkou zmínil MDŽ a jeho význam a dědečkovi zdůraznil, aby DNES BABIČKU VŮBEC NEMLÁTIL! Z této reakce si dovoluji udělat závěr a to ten, že Vašík skutečně pochopil o co nám všem dnes jde :).
 
Milé ženy, přeji nám všem slunný den plný pozorných mužů, kteří se k nám nezapomenou chovat jako k ženám, protože je to tak učíme.
5.0
Publikováno , přečteno 1289x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

sidonicka 18. 3. 2017, 19:55
MDŽ jako takový se u nás jakoby neslaví...Většina mužů /i žen/ neví, jak se k tomu, v posledních letech zatracovanému svátku, vlastně postavit. A tak jsem letos vlastně ani nic neočekávala...a?Ráno gratualce s čokoládou od dospělé dcera a odpoledne doma na stole kytička od 30-letého syna s přáním všechno nejlepšího mamince. Potěšilo... :-)

Kategorie