Zobrazit přihlášovací formulář

STYLová v pudrovém kabátu!

STYLová v pudrovém kabátu!

Zima mě baví jen za a) s horkou čokoládou v ruce b) na vánočním trhu v dobré společnosti a c) v pudrovém kabátu! Říkáte si, proč zrovna tuto barvu byste měla do svého šatníku zařadit? Protože kabát ve světle růžovém odstínu sluší všem! Vypadá dokonale na blondýnkách, brunetkách, zrzkách i černovláskách! Jedná se o univerzální barvu, kterou si troufáme zařadit mezi neutrální.

 

Barevné kombinace

Odstíny pudrové růžové si hezky rozumí například s denimem! Ať už zvolíte tmavý nebo světlý, nešlápnete vedle. Kdo by v zimě nemiloval huňatý krémový rolák a vlněné kalhoty ve velbloudím odstínu?! Tato kombinace Vám poslouží na důležitou pracovní schůzku, ale také na formálním obědě. A přes ramena samozřejmě přehoďte kabát v pudrové barvě.

 

A teď si představte: Venku je mínus 5 a vy přemýšlíte nad tím, jak ten Váš kabát ještě více vyšperkovat, aby Vám k němu ladily doplňky, které jsou nejen STYLové ale hlavně funkční a vy venku nezmrznete! Nám se líbí například s šedou šálou – kterou doma už určitě máte a na hlavu zvolte klobouk v podobném odstínu.

 

Milujete-li all-black-everything outfity, tak i pro Vás bude tento kabát jako dělaný. Protože světle růžová v kombinaci s černou vytváří ten pravý kontrast, abyste vypadala rock chic, ale rozbila tu tvrdou černočernou kombinaci a nezapomeňte si obout biker kozačky.

 

Střih a materiál

A jaký střih bude pro Vás ten pravý? Chce to zkoušet a zkoušet! Nebojte se ani oversized stylu! Projděte si nabídku v obchodech a dejte se do zkoušení! Někdy je lepší vyrazit na nákupy sama - kamarádce můžete napsat o radu přes Viber, že;) A dejte na pocit! Pokud se v něčem necítíte, nemá cenu se odhodlat k nákupu. Určitě i vy najdete ten typ, který budete s láskou nosit každou zimu, i když to určitě nebude v prvním obchodě.

 

Ať už vyberete klasický kabát s páskem, ten v pánském stylu nebo lehce oversized, mějte na paměti, že stejně tak důležitý jako vzhled, je i materiál! Vyhněte se 100% polyesteru. Takový kabát Vás nezahřeje a bude na první pohled vypadat lacině. Zvolte jemnou vlnu, alpaku, kašmír nebo směs z přírodních vláken. A kam se pro takový kousek vydat? Zkuste českou značku Pietro Filipi, Marks & Spencer nebo Max Maru. Se správnou péčí se Vám investice vrátí zpět již za rok nebo za dva.

 

Věřím, že koupě nebudete litovat a po kabátu v pudrové barvě budete sahat několikrát do týdne. Tak ať se Vám na vánočním trhu s čokoládou v ruce hezky nosí!

 

Bella Ispirazione

Vaše Siena

 

5.0
Publikováno , přečteno 2889x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie