Zobrazit přihlášovací formulář
.()

Plizovaná sukně slaví návrat na scénu

Plizovaná sukně slaví návrat na scénu

Milujete retro modely? A taky se vám líbí návrat módy sedmdesátých let? Jestli ano, tak se vám už určitě do hledáčku dostaly plizované sukně.

Je to tak, plizovaná sukně slaví velký comeback a najdete ji snad ve všech nových módních kolekcích. Plizovaná sukně umí být rozverně rozevlátá, uvolněná, mladistvá a zároveň elegantní, svůdná, tajemná a sexy. Krásně se kolem vás vlní při každém kroku a zaručeně přitáhne pohledy všech okolo. Je prostě báječně ženská!

Už jste o plizované sukni uvažovaly? A ještě nenašly odvahu si ji pořídit? Zkuste to! Nosí se ve všech délkách, ale absolutně IN je letos midi délka. Ani krátká, ani dlouhá, přesně to pravé na podzim a v zimě. Skvěle k ní padnou jak vysoké kozačky, tak zimní kotníčkové boty. Kupte si ale radši boty s podpatkem, pak bude mít váš outfit ten správný šmrnc. V nízkých botách byste vypadala trochu babičkovsky. Až přijde jaro, můžete si ale klidně dovolit i tenisky. V kombinaci s ležérním svetříkem dosáhnete perfektního street looku.

A s čím plizovanou sukni kombinovat? Sama o sobě je dost výrazná, takže zbytek by měl být raději střízlivý. Vyhněte se příliš bohatým vrškům – s širokou nabíranou halenkou byste vypadala jako krabice. Zato s upnutým rolákem a výrazným šperkem nebo páskem (pozor – ne obojí!) budete kočka. K plizovaným sukním se hodí zvýraznit pas, takže jestli si to můžete dovolit, určitě volte raději pásek. Když vosí pas nemáte, na pásek zapomeňte a vyberte si sukni, u které začíná plizování níž než u pasu. K tomu velký náhrdelník a efekt bude taky dokonalý. Zkrátka plizování se nemusíte bát, ať máte jakoukoliv postavu. V zimě si vezměte k plizované sukni maxi svetr nebo delší kabát, přesně takto je letos nosí hollywoodské ikony.

A s čím nosíte plizovanou sukni vy? Přidejte klidně pár tipů!

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 2057x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie