Zobrazit přihlášovací formulář

Už se blíží..

Už se blíží..

....Velikonoce a tím i vytoužené jaro. Vytoužené jaro...no určitě se všichni těšíte jako já na zpívající ptáky, svítí slunce, vonící vzduch, ale předpokládám, že také spoustu z vás čeká práce jako:

1) hrabeme listí (panebože, tento rok je ho snad víc než loni, také vám to proběhne hlavou?)

2) zjišťume nové praskliny v dlažbě a betonu (začínáte kalkulovat celkové náklady na opravu, ale příští rok už tam vážně nasadím trávník!!! :-))

3) hádky s manželem/manželkou o tom, co letos do záhonku zasadíme (stejně se o to nakonec primárně starám já, takže budou tulipány, které mi opět rozhrabe pes a ve finále tam najdu i zahrabanou botu, kterou jsem hledala minulý rok). Nevím, jak to ten pes dělá, ale už jsem i lítala večer s dcerou po zahradě a hledaly jsme nákup podle hromádek v hlíně s čelovkama na hlavě. Jedno máslo už jsme nenašly, ale podle pokladů, které miláček na zahradě nechal, je to jasné...

4) a co hlavně uklízíme? Všechny ty poklady, které nám naši zvířecí mazlíčci po zahradě schovali do sněhu (bože, budu je muset méně krmit :-D)

Takže kromě těšení se na první teplé dny se sluníčkem, mě čeká velká lopata, kýbl a kolečka, ale potom, potom si dám nohy na stůl, sednu si na terasu, dám si kávu (samozřejmě jen z mého vlastnoručně vyrobeného šálku :-), to je jasné) a už si opravdu budu užívat JARO s naší malou rodinnou ZOO :-)

Naše zoo

0.0
Publikováno , přečteno 907x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie