Zobrazit přihlášovací formulář

Přitažlivá snadno a rychle

  • Publikováno:
Přitažlivá snadno a rychle

Existuje spousta rad a tipů, jak se jako žena více líbit mužům, jak vyzrát na to, že každý je unikát, jak zapůsobit na podstatu muže, kterou má každý – od padesátiletého podnikatele po dvacetiletého studenta. Problém je, že pro každého slovo „přitažlivá“ znamená něco jiného. Někdo pod tím chápe vyzývavost, jiný rafinovanost, další zase něžnost. Existují ovšem archetypální doporučení, co žena dělat má a co ne? Jak vypadat?

Odpověď je samozřejmě šalamounská – ano i ne. Každou z následujících rad musí žena uchopit po svém, přizpůsobit si ji svému stylu a podrobit kritice vlastního oka, myšlení i sebevědomí. Je ovšem pravda, že evolučně podmíněných smyslových vjemů, které na muže zapůsobí, přeci jen pár je.

Červená barva oblečení. Zdá se vám to moc prvoplánové? Je. A vadí to něčemu? Zdaleka ne. Červená barva je v naší kultuře barvou lásky, vášně, sex-appealu, sebevědomí. A když k tomu ještě přidáte prvky jako „šaty“ a „stažené v pase“, budete prototypem ženy, které si všimne každý.

Rty ale červenou nikdy. Čekali jste něco jiného? Červená barva na rtech je pro většinu mužů už moc. Jednak žena podle vlastních slov mužů, kteří byli dotázáni, působí „agresivně“ až „krvelačně“, ale vysvětlení je i jednodušší. Téměř žádný muž nechce líbat namalované rty. Strach z obtisku rtěnky, z jiné chuti, z rozmazání… Prostě pro většinu mužů je jakákoliv rtěnka jedno velké ne. Jak z toho ven, když chcete rty zdůraznit? Existují různé přirozené a efektivní metody!

Rozpohybujte obličej. Že nevíte, co máme na mysli? Výraznou mimiku. Možná to zní zvláštně, ale ženy, jejichž obličej výrazně reflektuje slova, pocity a myšlenky, jsou pro muže čitelnější, a proto přitažlivější (méně se bojí temných zákoutí nevyzpytatelné ženské psychiky). Od úsměvu, přes zvedání obočí, po rychlejší mrkání, to všechno z vás udělá extrovertně působící osobnost, která je obecně muži považována za atraktivnější.              

Přátelská na první pohled. Když budete mít už ve výrazu tváře napsáno “Táhni k čertu,“ pánové se vám raději obloukem vyhnou. Přece jen, jejich duše jsou křehké a odmítnutí snáší špatně. A co vám zajistí, že budete vypadat přístupná a ne přísná a zamračená? No přece úsměv. Je to to nejlevnější a nejúčinnější lákadlo pro všechny kolem.

Upravené vlasy. A taky dlouhé, ale to už je právě otázka osobního vkusu. Nicméně zdravé, husté a lesklé vlasy jsou něco, co muž sice ani nepřizná, že vidí, ale podvědomě ho přitahuje. Vlasy, nehty a pleť jsou vnějšími znaky zdraví. Zdravé a lesklé vlasy si můžete zajistit soustavnou péčí, například mytím vlasů naruby, ale taky jenom můžete mít od přírody štěstí. Pokud to tak je, závidíme.

Ta správná vůně. Máte doma dvacet lahviček parfémů a žádnou oblíbenou? Možná je na čase věnovat výběru vůně větší péči. Správný parfém podtrhuje vaši osobnost, je její součástí, ale okolí nevnímá, že jej máte na sobě. Prostě je jim ve vašem okolí příjemně i po čichové stránce, nic, co by působilo na vědomé úrovni. Jak správnou vůni vybrat? Bohužel, návod neexistuje. Ale nespokojte se s kompromisem – hledejte, až ji ucítíte, poznáte to. A jak zajistit, aby na vás voněla co nejdéle? Na to pár odpovědí známe.

Vsaďte na lichotivé osvětlení. Nazelenalé světlo ostrých zářivek nepřidá na atraktivitě nikomu, doslova. Každé pleti i postavě prospívá tlumené, měkké a teplé světlo… jestli vás napadly jako první svíčky, tak ano, to je přesně ono. Světlo svíček umí vše zjemnit, dodává obrysům na plnosti, ale zároveň je tlumí. Prostě každá pleť vypadá sametově, každá postava tak akorát a každá žena (a koneckonců i muž) o mnoho vábněji.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie