Zobrazit přihlášovací formulář

V&B New wave - jídelní servis

Administrace

V&B New wave - jídelní servis

15 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
NewWave je synonymem neopakovatelného úspěchu značky Villeroy & Boch, který se datuje od jara 2001, kdy byla představena rozsáhlá extravagantní kolekce jídelního servisu ve tvaru vlny. Nový tvar porcelánu, skleniček, příborů a doplňků z oblasti stolní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

V&B New wave - jídelní servis

15 500 Kč
  • Popis zboží
NewWave je synonymem neopakovatelného úspěchu značky Villeroy & Boch, který se datuje od jara 2001, kdy byla představena rozsáhlá extravagantní kolekce jídelního servisu ve tvaru vlny. Nový tvar porcelánu, skleniček, příborů a doplňků z oblasti stolní kultury vzbudil stejné nadšení u odborníků i konečných zákazníků.

V roce 2004 získal asymetrický kávový hrnek první cenu v německé soutěži o nejlepší technologickou a designovou inovaci roku ("German Business Innovation Award") a stal se symbolem nejen pro celou divizi stolování ale i samotnou značku.
Opakující se motiv vlny evokuje vodní element, jeho živelnost, nekonečný pohyb i plynulost a hluboký klid, který pociťujeme při pozorování moře nebo vodní hladiny.

Odvážná rodina New Wave se vlní napříč všemi divizemi firmy Villeroy & Boch i dnes - koupelnou, kuchyní, obklady a především stolováním, které úspěšnou sérii rozšiřuje téměř každý rok. Letošní novinkou je jídelní a kávový servis New Wave
  • Značka

    VILLEROY & BOCH

  • Rozměry

    42 ks 6 hrnků s podšálkem 6 desertních talířů 6 bujonek s podšálkem 6 velkých hlavních talířů 6 kompotových misek

  • 8. 12. 2015, 22:18

  • Zobrazení

    1 205

  • Oblíbené

    0

Kategorie