Zobrazit přihlášovací formulář

Poporodní stahovací kalhotky art. 1885

Administrace

Poporodní stahovací kalhotky art. 1885

1 100 Kč 1 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 19 uživatelů
Doprava: od 80 Kč
K dostání dle obvodu v pase 60-95 cm, barva bílá a černá. Uvádí se obvod pasu, který jste měla před těhotenstvím a předpokládá se, že této velikosti chcete znovu dosáhnout. Kojení díky změně hormonální skladby příznivě ovlivňuje znovuobnovení tvaru…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Poporodní stahovací kalhotky art. 1885

1 100 Kč
  • Popis zboží
K dostání dle obvodu v pase 60-95 cm, barva bílá a černá. Uvádí se obvod pasu, který jste měla před těhotenstvím a předpokládá se, že této velikosti chcete znovu dosáhnout.
Kojení díky změně hormonální skladby příznivě ovlivňuje znovuobnovení tvaru dělohy. Avšak díky změnám v ukládání vody Vaše tělo ztrácí pružnost. Proto zvláště břicho, kyčle a hýždě potřebujete účinně zpevnit. Řešením je perfektní podpůrný účinek, který nabízejí ReBelt Panty – poporodní stahovací kalhotky. Díky svému rafinovanému střihu pečují o to, aby partie břicha, kyčlí a hýždí byly citlivě (znovu) formovány. Jsou vyrobeny z prodyšného strečového mikrovlákna. Na bocích různě nastavitelné stupně stažení, které umožňuje pohodlně a postupně upravovat a zpevňovat problematické partie.
POKUD NEMÁME SKLADEM VAŠI VELIKOST, RÁDI VÁM JI OBJEDNÁME. TERMÍN DODÁNÍ VÁM SDĚLÍME E-MAILEM.
  • 6. 4. 2016, 12:26

  • Zobrazení

    866

  • Oblíbené

    0

Kategorie