Zobrazit přihlášovací formulář

Elastický šátek MOBY, různé barvy + DÁREK

Administrace

Elastický šátek MOBY, různé barvy + DÁREK

1 300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
+++Aktuální nabídka barev na dotaz+++Ke každému šátku zdarma 1x návleky Design Socks+++Aktuální výběr návleků DS najdete v albu+++ Elastický šátek MOBY v nabídce v různých barvách viz fota. Tyto elastické šátky se svým speciálním způsobem tkaní a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Elastický šátek MOBY, různé barvy + DÁREK

1 300 Kč
  • Popis zboží
+++Aktuální nabídka barev na dotaz+++Ke každému šátku zdarma 1x návleky Design Socks+++Aktuální výběr návleků DS najdete v albu+++
Elastický šátek MOBY v nabídce v různých barvách viz fota.
Tyto elastické šátky se svým speciálním způsobem tkaní a vysokou pružností hodí především k nošení novorozenců a malých dětí, výborný je pro nosiče - začátečníky. Šátek díky své elasticitě dítě velmi měkce a zároveň pevně obepne .
Vaše miminko může zažívat stejné uklidňující pocity jako u Vás v bříšku. Šátek je velmi poddajný a netlačí ani Vás ani Vaše dítě.
Šátek MOBY patří v elastických šátcích spíše k pevnějším, takže je schopen udržet i větší dítě, které už je při nošení více pohyblivé.
Okraje jsou olemovány jemnou nití a střed šátku je pro lepší manipulaci označen nášivkou s logem MOBY. Konce šátku jsou zúženy do oblouku a délka šátku 5,5m je počítána i s těmito konci, šířka šátku je 60cm.

Materiál: 100% strech bavlna
Teplota praní: 30°C, sušit volně rozložený
Délka: 5,5m
Nosnost: 18 kg
Váha: 720g
Záruka: 2 roky
Součástí je návod s úvazy.
  • 21. 2. 2014, 10:06

  • Zobrazení

    311

  • Oblíbené

    0

Kategorie