Šlehač mléka - pro ledovou kávu
Administrace
Šlehač mléka - pro ledovou kávu
33 Kč
65 Kč
Zaujalo 137 uživatelů
Doprava:
od 65 Kč
Vyzkoušeli jste už spoustů šlehačů, které mléko nenašlehají? Tenhle opravdu funguje!!! Díky jemné síťce na konci šlehače!!!
Šlehač mléka - pro ledovou kávu
1) Ledová káva
Do poloviny nádoby nalijeme ledové plnotučné mléko. Přidáme 1,5 lžičky instantní…

Šlehač mléka - pro ledovou kávu
33 Kč
- Popis zboží
Vyzkoušeli jste už spoustů šlehačů, které mléko nenašlehají? Tenhle opravdu funguje!!! Díky jemné síťce na konci šlehače!!!
Šlehač mléka - pro ledovou kávu
1) Ledová káva
Do poloviny nádoby nalijeme ledové plnotučné mléko. Přidáme 1,5 lžičky instantní kávy, lžičku práškového cukru (není podmínkou) a šlehačem vyšleháme do husté pěny. Poté můžeme přidat i lžíci rumu. Přejeme příjemné posezení.
2) Koktejly
Do poloviny nádoby nalijeme vychlazené plnotučné mléko. Ochutíme čokoládovou, jahodovou nebo vanilkovou tekutou polevou. Vyšleháme lahodný koktejl pro Vaše děti, který můžeme dochutit zmrzlinou.
3) Káva Capuccino
Do 2/3 naplněného šálku silné překapávané kávy doplňte zbývající 1/3 Vámi vyšlehaného mléka.
Do šlehací nádoby nalijeme do výše cca 3 cm vychlazené mléko o tučnosti minimálně 1,5%. Vyšleháme hustou pěnu do 2-3 šálků kávy Capuccina. Takto vyšlehané mléko použijeme i do omáček. Z mléka o tučnosti minimálně 1,5% získáte výbornou mléčnou pěnu, která plně nahradí šlehačku nebo smetanu o tučnosti 10 - 30%
Šlehač mléka - pro ledovou kávu
1) Ledová káva
Do poloviny nádoby nalijeme ledové plnotučné mléko. Přidáme 1,5 lžičky instantní kávy, lžičku práškového cukru (není podmínkou) a šlehačem vyšleháme do husté pěny. Poté můžeme přidat i lžíci rumu. Přejeme příjemné posezení.
2) Koktejly
Do poloviny nádoby nalijeme vychlazené plnotučné mléko. Ochutíme čokoládovou, jahodovou nebo vanilkovou tekutou polevou. Vyšleháme lahodný koktejl pro Vaše děti, který můžeme dochutit zmrzlinou.
3) Káva Capuccino
Do 2/3 naplněného šálku silné překapávané kávy doplňte zbývající 1/3 Vámi vyšlehaného mléka.
Do šlehací nádoby nalijeme do výše cca 3 cm vychlazené mléko o tučnosti minimálně 1,5%. Vyšleháme hustou pěnu do 2-3 šálků kávy Capuccina. Takto vyšlehané mléko použijeme i do omáček. Z mléka o tučnosti minimálně 1,5% získáte výbornou mléčnou pěnu, která plně nahradí šlehačku nebo smetanu o tučnosti 10 - 30%
-
Značka
-
23. 3. 2016, 8:34
-
Zobrazení
1 666
-
Oblíbené
1