Zobrazit přihlášovací formulář

AVENT láhev AIRFLEX 125ml 1+1 zdarma

Administrace

AVENT láhev AIRFLEX 125ml 1+1 zdarma

193 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 19 uživatelů
Doprava: od 58 Kč
Kojenecká lahvička s novorozeneckým dudlíkem s jedním otvorem. Čistá, průhledná, s přesnou stupnicí. .................................................................................. PŘI ZAKOUPENÍ 1ks ZÍSKÁTE 1 KS ZDARMA .............................…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

AVENT láhev AIRFLEX 125ml 1+1 zdarma

193 Kč
  • Popis zboží
Kojenecká lahvička s novorozeneckým dudlíkem s jedním otvorem. Čistá, průhledná, s přesnou stupnicí.
..................................................................................
PŘI ZAKOUPENÍ 1ks ZÍSKÁTE 1 KS ZDARMA
.......................................................................................
Používáním kojeneckých láhví AVENT s unikátním patentovaným silikonovým dudlíkem s ventilem předcházíte polykání vzduchu během krmení a snižujete pravděpodobnost vzniku koliky.

Tvar lahvičky zajišťuje vysokou stabilitu a pohodlné držení. Široké hrdlo usnadňuje plnění lahvičky i její čištění. Přehledná přesná stupnice pomůže určit, kolik vaše dítě vypilo. Víčko těsně přiléhá k dudlíku, takže při promíchávání stravy nebo cestování nedochází k vylévání obsahu lahvičky.

Silikonový dudlík AVENT je navržen tak, aby svým tvarem a funkcí co nejvíce připomínal maminčin prs. Má speciální patentovaný okraj, který funguje jako jednosměrný ventil. Dudlík umožňuje proudění vzduchu do lahvičky během krmení, čímž zamezuje vzniku vakua v lahvičce. Dítě se nemusí dudlíku při krmení pouštět a může pít souvisle jako při kojení bez polykání vzduchu. Právě polykaný vzduch během krmení vyvolává pláč způsobený bolestivou kolikou nebo nadýmáním.

Klinické pokusy provedené univerzitami v Londýně a Cambridge prokázaly, že novorozenci krmení lahvičkami AVENT trpěli méně kolikami a po probuzení byli spokojenější než děti, které byly krmeny z obyčejných lahví.
  • Značka

    AVENT

  • Rozměry

    125ml+125ml

  • 2. 7. 2010, 13:16

  • Zobrazení

    410

  • Oblíbené

    0

Kategorie