Zobrazit přihlášovací formulář

UŽ ŽÁDNÝ EKZÉM !!

Administrace

UŽ ŽÁDNÝ EKZÉM !!

1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 10 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Zbavte se EKZÉMŮ NAVŽDY..... I ATOPICKÝCH !!! Trápí Vás, či Vaše děti ekzém, atopický či lupenka? Pomohu Vám se jej zbavit s pomocí čistě přírodních, českých produktů, zcela bez chemických látek. Jsou vhodné i pro velmi malé děti včetně kojenců. Masti od…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

UŽ ŽÁDNÝ EKZÉM !!

1 Kč
  • Popis zboží
Zbavte se EKZÉMŮ NAVŽDY..... I ATOPICKÝCH !!! Trápí Vás, či Vaše děti ekzém, atopický či lupenka? Pomohu Vám se jej zbavit s pomocí čistě přírodních, českých produktů, zcela bez chemických látek. Jsou vhodné i pro velmi malé děti včetně kojenců. Masti od lékaře pomohou jistě také, ale bohužel jenom na chvilku - neodstraní samotnou příčinu a navíc většinou obsahují organismu velmi škodlivé kortikoidy, které velmi zatěžují organismus a poškozují hlavně ledviny, u holčiček pak mají neblahý vliv na neplodnost.

Naše Karolínka se zbavila atopického ekzému díky těmto přírodním produktům (bez chemie) - za pouhých 6 měsíců. Trpěla na alergii na mlíko, kakao, rajčata, čokoládu, citrusové plody, jahody. Dnes jí i pije všechno a je bez ekzému i alergií.
Napište si o bližší informace
  • 10. 9. 2017, 13:20

  • Zobrazení

    208

  • Oblíbené

    1

Kategorie