Zobrazit přihlášovací formulář

Bylinky od Irenky Vás srdečně zvou na návštěvu!

Administrace

Bylinky od Irenky Vás srdečně zvou na návštěvu!

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Vážení a milí přátelé zdravého životního stylu, s potěšením Vám oznamujeme, že na internetu najdete nový obchůdek s bylinkami, čajíčky, přírodními doplňky stravy, aroma a masážními olejíčky, bio i nebio zdravými potravinami, přírodní kosmetikou a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bylinky od Irenky Vás srdečně zvou na návštěvu!

  • Popis zboží
Vážení a milí přátelé zdravého životního stylu,

s potěšením Vám oznamujeme, že na internetu najdete nový obchůdek s bylinkami, čajíčky, přírodními doplňky stravy, aroma a masážními olejíčky, bio i nebio zdravými potravinami, přírodní kosmetikou a dalšími produkty, které souvisí se zdravým životním stylem.

Rádi Vám připravíme originální dárkový balíček dle Vašeho přání...

U nás najdete kvalitní přírodní produkty za velmi nízké ceny, ke každé objednávce obdržíte malý dárek. Každým dnem se rozrůstáme nejen o nové produkty pro Váš zdravý a šťastný život, ale také o spokojené zákazníky. Pokud tedy prozatím v našich e-shopech nenaleznete právě to, co hledáte, neváhejte a kontaktujte nás.

Rádi Vám se vším poradíme a dle Vašich potíží i doporučíme vhodné produkty a jejich kombinace či upozorníme na to, co je pro Vás nevhodné a čeho byste se měli vyvarovat. Máme v tomto oboru velké zkušenosti.

Vzhledem k tomu, že právě začínáme a nemáme prozatím k dispozici větší skladové prostory, může se dodací lhůta protáhnout až na 14 dní, prosíme tedy o strpení a děkujeme za pochopení. O dodání objednaného zboží Vás budeme neprodleně informovat, jakmile bude od dodavatele doručeno.

Najdete u nás kompletní sortiment následujících výrobců:
Valdemar Grešík - Natura
Dr. Dudek - přírodní a bio kosmetika
Saloos
KLAS
Pleva
Rakytník Cvrček
Topvet
Hemann
Grulich
Missiva
Kama
Natural Jihlava
a mnohé další...

Těšíme se na Vás v našem novém, zdravém a voňavém obchůdku a doufáme, že Vás naše nabídka nejen potěší, ale také inspiruje.

Krásný pohodový den přejí
Vaše Bylinky od Irenky :o)

irenafararova.shop1.cz
bebaby.cz
  • 5. 2. 2017, 17:11

  • Zobrazení

    546

  • Oblíbené

    0

Kategorie