Zobrazit přihlášovací formulář

LUBRIKAČNÍ GEL Doer medical silk 100ml

Administrace

LUBRIKAČNÍ GEL Doer medical silk 100ml

315 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 12 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Lubrikační gel nové generace! Efektivně řeší první příznaky vaginální suchosti – pálení až mírná bolest, svědění, pocit tlaku, opakující se vaginální infekce, bolesti při sezení a nošení kalhotek, drobná krvácení při pohlavním styku nebo dispareunie …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 3. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUBRIKAČNÍ GEL Doer medical silk 100ml

315 Kč
  • Popis zboží
Lubrikační gel nové generace!
Efektivně řeší první příznaky vaginální suchosti – pálení až mírná bolest, svědění, pocit tlaku, opakující se vaginální infekce, bolesti při sezení a nošení kalhotek, drobná krvácení při pohlavním styku nebo dispareunie (druh sexuální poruchy projevující se bolestivou souloží).
Zcela nový zážitek!
Proč ženy někdy trpí nedostatečnou vlhkostí? Je řada důvodů v životě ženy, které způsobují nedostatečnou vaginální vlhkost.
Patří mezi ně zejména:
* Stres
* Před a po porodní stavy
* Operační zákrok
* Chemoterapie
* Užívání antikoncepce
* Používání kondomů
* Menopauza
Potřeba dodatečného vlhčení je zcela normální a běžná skoro pro každou ženu. Použití lubrikačního prostředku může tuto potřebu jednoduše vyřešit.
Doer medical silk® je hedvábně jemný lubrikační gel na bázi silikonu, speciálně určený pro jemnou a citlivou ženskou pokožku, jehož účinek trvá velmi dlouho a nikdy nezasychá. Jedinečné složení vylučuje lepivost či jakékoliv drhnutí. Významně zvyšuje sexuální prožitek obou partnerů zejména při použití kondomu. Je bez vůně či zápachu, bez konzervačních přísad, neobsahuje oleje, tuky ani jiné látky biologického původu. Nežmolkovatí, nezanáší póry v pokožce. Zanechává pokožku jemnou a hladkou. Vhodný pro masáže.
Neobsahuje vodu! Vhodné pro použití s kondomy.
Doer® medical silk - výrobek určený pro sektor zdravotnictví, je vyráběn pod přísným systémem kontroly kvality a je označen pečetí TÜV a disponuje certifikátem CE.
  • 1. 9. 2014, 14:37

  • Zobrazení

    152

  • Oblíbené

    1

Kategorie