Zobrazit přihlášovací formulář

JAK VYBRAT ODRÁŽEDLO

Administrace

JAK VYBRAT ODRÁŽEDLO

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Hledáte zkušenosti a rady z praxe? Přečtěte si článek JAK JSEM VYBÍRALA ODRÁŽEDLO! Vše najdete na stránkách NEOBYCEJNE.CZ Abych vybrala kvalitní odrážedla pro své děti a následně pak pro prodej v e-shopu, tak je nejdříve osobně zkoušíme a TESTUJEME.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

JAK VYBRAT ODRÁŽEDLO

  • Popis zboží
Hledáte zkušenosti a rady z praxe? Přečtěte si článek JAK JSEM VYBÍRALA ODRÁŽEDLO! Vše najdete na stránkách NEOBYCEJNE.CZ

Abych vybrala kvalitní odrážedla pro své děti a následně pak pro prodej v e-shopu, tak je nejdříve osobně zkoušíme a TESTUJEME. Pouze ta kvalitní pak vybíráme k prodeji.
Zkušenosti s výběrem jsem shrnula do podrobného článku JAK JSEM VYBÍRALA ODRÁŽEDLO nebo také CO JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PŘI VÝBĚRU ODRÁŽEDLA.

Články, originální fotografie a vybraná odrážedla NALEZNETE v našem e-shopu - stačí dole kliknout na "Navštivte náš e-shop" nebo nás naleznete na NEOBYCEJNE.CZ.

Využití odrážedel pro holky i kluky mohu velmi doporučit, zařadila jsem zde i fotografie z výletů či procházek, kdy je hojně využijete. Většina dětí si je hned oblíbí a hlavně během pár dnů udělají při jízdě velké pokroky. Naučí se díky jízdě na odrážedle držet rovnováhu a tak potom velmi snadno přejdou na klasické kolo (odpadají tedy přídavná kolečka, přidržování děti apod.) Jsou vhodná pro děti cca od 2 let, některé typy i dříve a až do 5 let.
Děti se hlavně na procházkách nenudí, takže jeden může jet na odrážedle, druhý třeba v kočáře:-) Využijete je na jaře, v létě, na podzim i v mírné zimě.
Jsou i lehká a malá, v případě potřeby je unesete v ruce či naložíte do auta.

U nás najdete Azub Fík, Puky, First bike, TooToo, Muff, Kostka Run, Early Rider, Strider Bike aj.

Přeji vám prima jízdu a ráda vás uvítám v našem albu či e-shopu.
  • 8. 4. 2015, 15:58

  • Zobrazení

    2 192

  • Oblíbené

    0

Kategorie