Zobrazit přihlášovací formulář

JAK VYBRAT ODRÁŽEDLO

Administrace

JAK VYBRAT ODRÁŽEDLO

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
JAK SE VYZNAT v záplavě odrážedel, podle čeho VYBRAT? Přečtěte si článek s konkrétními TIPY a INFORMACEMI Z PRAXE, jak vybrat odrážedlo, aby bylo dobré pro vaše dítě. Vše najdete na na webových stránkách NEOBYCEJNE.CZ V článku CO JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PŘI…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

JAK VYBRAT ODRÁŽEDLO

  • Popis zboží
JAK SE VYZNAT v záplavě odrážedel, podle čeho VYBRAT? Přečtěte si článek s konkrétními TIPY a INFORMACEMI Z PRAXE, jak vybrat odrážedlo, aby bylo dobré pro vaše dítě.
Vše najdete na na webových stránkách NEOBYCEJNE.CZ

V článku CO JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PŘI VÝBĚRU ODRÁŽEDLA též najdete TABULKU porovnávající důležité údaje u různých typů odrážedel. A hlavně tu najdete porovnání odrážedel vzhledem k minimálnímu nastavení výšky sedla, což je nejdůležitější údaj k tomu, aby odrážedlo vašemu dítěti sedlo, dosáhlo celými chodidly na zem a mohlo hned jezdit.

Máte-li zájem, články a vybraná odrážedla NALEZNETE v našem e-shopu - stačí dole kliknout na "Navštivte náš e-shop" nebo nás naleznete na NEOBYCEJNE.CZ

Článek navazuje na předchozí článek JAK JSEM VYBÍRALA ODRÁŽEDLO, který by vám také mohl napomoci se v této "problematice" zorientovat.

Odrážedla z vlastní zkušenosti moc doporučuji. Nejdříve jsem hledala odrážedlo pro své dítě a nakonec jsem se do toho ponořila natolik, že vybírám k prodeji v e-shopu kvalitní odrážedla z Čech i zahraničí. Na konkrétní dotazy vám ráda odpovím.
Přeji dobrý výběr,
Eva
  • 28. 2. 2014, 17:59

  • Zobrazení

    2 045

  • Oblíbené

    1

Kategorie