Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěná zábrana kolem krbu,televize,schodiště |MAX

Administrace

Dřevěná zábrana kolem krbu,televize,schodiště |MAX

1 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 83 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Zajistěte nebezpečný prostor a nezavírejte děti. Tato prostorová zábrana kolem krbu, TV a pod. se výborně hodí k ohrazení prostoru, který je nebezpečný nebo prostoru, kam nechcete, aby mělo dítě nebo ostatní přístup: ke krbu, kolem kamen, televize a pod. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dřevěná zábrana kolem krbu,televize,schodiště |MAX

1 590 Kč
  • Popis zboží
Zajistěte nebezpečný prostor a nezavírejte děti. Tato prostorová zábrana kolem krbu, TV a pod. se výborně hodí k ohrazení prostoru, který je nebezpečný nebo prostoru, kam nechcete, aby mělo dítě nebo ostatní přístup: ke krbu, kolem kamen, televize a pod.

Zábrana kolem krbu nebo kamen je vyrobená z borovicového dřeva nejvyšší kvality a natřená atestovaným lakem. Skládá se ze 3 dílů o rozměrech: délka 2x120cm + 1x87cm /výška 65cm. Maximální šířka zábrany je cca 320 cm (panely jsou spojeny v přímce). Jednotlivé panely mohou svírat různé úhly dle potřeby.
Výška panelu zábrany je 65cm. Tato výška splňuje platné technické normy pro dětské ohrádky, ale pro dospělého člověka není větší překážkou a lze bočnici zábrany pohodlně překročit a vstoupit za zábranu.
Zábrana se perfektně hodí k ohrazení prostor kolem krbových kamen a krbů, Vašeho audio a video vybavení a pod. Pokud vlastníte krb větších rozměrů můžete si dokoupit jednotlivé díly a zvětšit Vaší zábranu.
Před objednávkou doporučujeme si ověřit, že Vámi vybraná zábrana bude dostatečně velká a bude umístěná v bezpečné vzdálenosti od zdroje tepla, které jsou stanoveny ve Vyhlášce č. 23/2008 Sb. V hlavním směru sálání je to 500 až 800mm a v ostatních 200mm dle typu zdroje tepla.
Ke každé zábraně dostanete dodatečně soupravu pro montáž ke zdi – zcela zdarma!!!
Vzdálenost mezi jednotlivými tyčkami je 6cm a výška 65cm. Tyto rozměry odpovídají rozměrům stanoveným ČSN 12227-2/2011 pro dětské ohrádky. Výrobek není určen ke komerčnímu nebo profesionálnímu použití v zařízeních jako jsou např. školky, jesle nebo denní stacionáře.
  • Značka

    TIGON PROFI S.R.O.

  • Rozměry

    Ohrádka kolem krbu se skládá ze 3 standardních panelů: 2xšířka 120cm + 1x87cm / výška 65cm.

  • 11. 2. 2016, 18:46

  • Zobrazení

    2 640

  • Oblíbené

    1

Kategorie