Zobrazit přihlášovací formulář

CHALUPA-sáňkování na zahradě

Administrace

CHALUPA-sáňkování na zahradě

7 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 39 uživatelů
PRO RODINY S DĚTMI Nabízíme krátkodobé (víkendy) i dlouhodobé (týdenní, prázdninové)pronájmy nově postavené prostorné chalupy ve Starých Heřmínovech (podhůří Jeseníků, nedaleko přehrady Slezská Harta). Chalupa se nachází v klidném a tichém prostředí na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CHALUPA-sáňkování na zahradě

7 900 Kč
  • Popis zboží
PRO RODINY S DĚTMI
Nabízíme krátkodobé (víkendy) i dlouhodobé (týdenní, prázdninové)pronájmy nově postavené prostorné chalupy ve Starých Heřmínovech (podhůří Jeseníků, nedaleko přehrady Slezská Harta). Chalupa se nachází v klidném a tichém prostředí na vyvýšeném místě s příjemným výhledem, součástí je velká zahrada SE SVAHEM NA SÁŇKOVÁNÍ NEBO I LYŽOVÁNÍ PRO DĚTI (sáňky k dispozici). V zimě lze využít např.ke grilování ZASTŘEŠENÉ POSEZENÍM s PING-PONGEM, šipkama,atd. Chalupa je uzpůsobena pro pobyt i více rodin s dětmi nebo pro pobyty větších skupin. Výhodou je velký společenský prostor s vybavenou kuchyní a jídelnou a obývací částí nebo např.DĚTSKÁ HERNA se spoustou hraček pro větší i menší děti, DVD. Všech šest ložnic je samostatných, každá pro 3-4osoby, na každém patře samostatné WC a koupelna opět s WC. V nabídce je zahrnuto i povlečení, ručníky na ruce v koupelnách, toal.papíry, čistící prostředky, ale také dětské postýlky, židličky, prkýnka, nočníky...atd.) SAUNA přímo na chalupě.
Okolí ideální pro pěší výlety i v zimě, kniha výletů k dispozici na chalupě.
Lyžování v novém Skiareálu Avalanche, v Guntramovicích u Budišova NEBO V AREÁLU KOPŘIVNÁ.
Cena za víkendový pobyt v zimě je 7.900 Kč a za týdenní pobyt 14.000 Kč. Prodloužené víkendy atd.dopočítám dle počtu nocí.
  • 23. 1. 2018, 8:20

  • Zobrazení

    3 097

  • Oblíbené

    1

Kategorie