Zobrazit přihlášovací formulář

Nopal Flax - čistí střeva

Administrace

Nopal Flax - čistí střeva

295 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 59 Kč
NOPAL FLAX - Štíhlá linie a komfort střev. Podporuje zdravý životní styl. Nopal Flax každý den... a pocítíš lehkost.Chutná, 100 % přírodní směs, která pomáhá přirozeným způsobem čistit střeva a snižovat nadváhu. Zvyšuje energii a vitalitu.Chuť k…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nopal Flax - čistí střeva

295 Kč
  • Popis zboží
NOPAL FLAX - Štíhlá linie a komfort střev. Podporuje zdravý životní styl.
Nopal Flax každý den... a pocítíš lehkost.Chutná, 100 % přírodní směs, která pomáhá přirozeným způsobem čistit střeva a snižovat nadváhu. Zvyšuje energii a vitalitu.Chuť k jídlu pod kontrolou.
Upravuje přírodním způsobem váhu a pomáhá získat optimální linii. Nopal Flax každý den a pocítíš lehkost.
Nopal Flax – Směs zpracovaná peruánskými farmaceuty, která obsahuje v dobře vyváženém poměru následující složky:mleté plody kaktusu nopal, zlatá lněná semínka nejvyšší kvality, s vysokým obsahem Omega 3,6,9, lucuma, listy senny, pšeničné otruby. Směs má příjemnou chuť. 447 g Zaručujeme vysokou kvalitu, čistotu a shodnost botanického druhu.
1-2 x denně 1-2 lžíce směsi rozmíchat ve vodě, mléku, džusu nebo jiné zvolené tekutině a vypít (kdykoliv během dne). Doporučuje se začínat od menší dávky. Hodí se i jako přídavek do müsli, vloček, jogurtu. Směs možno také použít jako přídavek do pečiva, které obohatí o prospěšné látky.
Nedoporučuje se dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Nepřekračujte doporučenou dávku.
  • 26. 4. 2018, 9:29

  • Zobrazení

    96

  • Oblíbené

    0

Kategorie