Zobrazit přihlášovací formulář

SUPER KÚRA NA VLASY Z BYČÍCH ŽLÁŽ

Administrace

SUPER KÚRA NA VLASY Z BYČÍCH ŽLÁŽ

155 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 61 uživatelů
Doprava: od 70 Kč
Pro ty kdo neznají zasílám příspěvěk z diskuze: máte někdo zkušenost s maskou na vlasy gestil wonder?? je výborná, já mám dlouhé sušší vlasy, fénuju je a občas žehlím a tahle maska je pro ně opravdový balzám Wonder je nejlepší maska kterou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SUPER KÚRA NA VLASY Z BYČÍCH ŽLÁŽ

155 Kč
  • Popis zboží
Pro ty kdo neznají zasílám příspěvěk z diskuze:

máte někdo zkušenost s maskou na vlasy gestil wonder??

je výborná, já mám dlouhé sušší vlasy, fénuju je a občas žehlím a tahle maska je pro ně opravdový balzám

Wonder je nejlepší maska kterou jsem kdy na vlasech měla!! já mám vlasy hodně suché a docela i zničené a po té masce jsou úplně jiné, hebké, lesklé, krásně se češou. A hlavně je dost levná, vzhledem k tomu jak vysoce je kvalitní.

A je to aji na zrychleni růst vlasu??

Ahoj,Wonder je vyborná vlasová kosmetika.Před několika lety ji prodávali na stánku v tescu HK.a měli daleko větší sortiment i ampule na podporu růstu vlasů.myslela jsem že to bude na internetu ale nacházím zatím jen kadeřnic.salony které prodávají jen tu masku.Kdyby jste někdo něco věděl tak budu vděčná.Čau Maruš

Já ho koupila u své kadeřnice...ikdyž to balení vypadá dost jedovatě, je úžasný...mám zábalový krém, ten černý. Používá se jako kondicioner 3-5 minut a opláchnout. Vlasy mám mnohem zdravější, měla jsem je strašně suché díky melírům.

pravě jsem ho zkusila.mam jemne zničene krepove vlasy..a tohle je opravdu zazrak..nic lepšího jsem ještě neměla..suprrrr :-)

300ml 155kč
500ML 229kč
  • 16. 6. 2015, 6:06

  • Zobrazení

    993

  • Oblíbené

    1

Kategorie