Zobrazit přihlášovací formulář

DESATERO POHÁDEK ...NA DVD

Administrace

DESATERO POHÁDEK ...NA DVD

69 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
DVD obsahuje 3 příběhy pro děti: 1. Skippy 1 1. díl "Klece" - Do národního parku přijíždí bioložka Anna, která chce zkoumat život vačnatců. Anna uzavře několik koal do klecí, aby je mohla pozorovat, přestože ji správce parku Matt Hammnod upozorní,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DESATERO POHÁDEK ...NA DVD

69 Kč
  • Popis zboží
DVD obsahuje 3 příběhy pro děti:

1. Skippy 1

1. díl "Klece" - Do národního parku přijíždí bioložka Anna, která chce zkoumat život vačnatců. Anna uzavře několik koal do klecí, aby je mohla pozorovat, přestože ji správce parku Matt Hammnod upozorní, že v jeho parku se zvířata do klecí neuzavírají. Anna si však stojí za svým, a tak musí zasáhnout klokanice Skippy a koaly osvobodit...

dabing: DVD obsahuje původní dabing ČST Praha včetně původní písně, v hlavních rolích v českém znění: Jan Pohan (Ed Devereaux), Jiří Štěpnička (Tony Bonner), Jiří Prager (Ken James), Radek Pechlát (Garry Pankhurst)

délka: 24:04 min., zvuk: MPEG-1 2.0 česky, MPEG-1 2.0 anglicky, titulky: české, obraz: barevný 4:3


2. Čáryfuk 1

1. díl "Slunce v láhvi" - Anglie před 900 lety. Kouzelník Čáryfuk sbírá v lese byliny do čarovného lektvaru, když ho obklíčí vojáci. NA útěku před nimi použije Čáryfuk zaříkadlo, kterým se omylem přesune společně se svojí ropuchou Touchwoodem do současnosti. Kouzelník se zde setkává s malým chlapcem Carrotem, který se stává jeho novým přítelem.

délka: 24:20 min., zvuk: MPEG-1 2.0 česky, MPEG-1 2.0 anglicky, titulky: české, obraz: barevný 4:3


3. Bella a Sebastian 1

1. díl - V horách se narodil cikánce chlapec, který byl pojmenován Sebastian. Ve stejný den jako Sebastian se narodila na druhém konci hor i fenka Bella - alpský čuvač. Díky svému krásnému a mohutnému vzhledu byla často prodávána, střídala majitele, až skončila v psinci jako zatoulaný pes. Podaří se jí utéct a její pouť ji přivede do hor, kde se setkává se Sebastianem. U něj se pomalu učí najít ztracenou důvěru k lidem. Chlapec a pes se stanou nerozlučnými přáteli.
  • 7. 3. 2015, 18:22

  • Zobrazení

    39

  • Oblíbené

    0

Kategorie