Zobrazit přihlášovací formulář

Menstruační pohárek Lady Cup

Administrace

Menstruační pohárek Lady Cup

590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Menstruační pohárek Lady Cup - LIMITOVANÁ EDICE zelená louka LadyCup® – nový menstruační kalíšek pro všechny ženy, které chtějí pohodlnější život LadyCup® - nabízí nejmodernější výrobek dámské intimní hygieny LadyCup® - Vaše příjemnější období…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Menstruační pohárek Lady Cup

590 Kč
  • Popis zboží
Menstruační pohárek Lady Cup - LIMITOVANÁ EDICE zelená louka
LadyCup® – nový menstruační kalíšek pro všechny ženy, které chtějí pohodlnější život

LadyCup® - nabízí nejmodernější výrobek dámské intimní hygieny

LadyCup® - Vaše příjemnější období menstruace

LadyCup® - spojení optimálního tvaru a nejkvalitnějšího silikonového materiálu® - plnohodnotná alternativa menstruačních vložek a tamponů - nejmodernější výrobek dámské intimní hygieny - jednoduchý v používání - „šetrný k životnímu prostředí“ - při správné údržbě životnost až 15 let - ekologický a ekonomický - návratnost koupě již za 4 měsíce - maximálně flexibilní a čistě "bílý" silikon - optimální velikosti a design s hladkým povrchem pro snadné používání a údržbu - z nejkvalitnějšího německého lékařské silikonu s výhradním použítí v lékařském a potravinářském průmyslu.

Pro správnou funkci a co nejlepší pocit používání je LadyCup® vyráběn ve 2 velikostech. 1. S(mall) - vhodný pro ženy, které nerodily nebo ženy do 25 let 2. L(arge) - vhodný pro ženy, které rodily nebo ženy nad 25 let.

LadyCup® je ekologický výrobek, návody a obaly jsou z recyklovaného papíru, textilní sáček je ze 100% bavlny. Používáním LadyCup® přispějete k ekologii a současně ještě ušetříte své finanční prostředky.
  • 15. 6. 2016, 9:34

  • Zobrazení

    203

  • Oblíbené

    0

Kategorie