Zobrazit přihlášovací formulář

POZOR! JEŠTĚ ÚČINNĚJŠÍ Emulips FORTE pošta 0.-

Administrace

POZOR! JEŠTĚ ÚČINNĚJŠÍ Emulips FORTE pošta 0.-

405 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 26 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
3 KG DOLE ZA MĚSÍC S EMULIPSEM!! TOHLE MI NAPSALA SPOKOJENÁ ZÁKAZNICE PO MĚSÍCI UŽÍVÁNÍ EMULIPSU. Dobrý den Jani, zhubla jsem za měsíc 3 kg i v riflích to sleduji, že břicho nemám nafouklé a zadek se zmenšil a ty faldy co jsem měla na bocích když sem si…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

POZOR! JEŠTĚ ÚČINNĚJŠÍ Emulips FORTE pošta 0.-

405 Kč
  • Popis zboží
3 KG DOLE ZA MĚSÍC S EMULIPSEM!!
TOHLE MI NAPSALA SPOKOJENÁ ZÁKAZNICE PO MĚSÍCI UŽÍVÁNÍ EMULIPSU. Dobrý den Jani, zhubla jsem za měsíc 3 kg i v riflích to sleduji, že břicho nemám nafouklé a zadek se zmenšil a ty faldy co jsem měla na bocích když sem si oblékla rifle tak ty už tam taky nejsou, až vypotřebuji tak si zase objednám. Veronika J.

Trápí Vás přebytečná KILA? EMULIPS FORTE s hubnutím pomůže!

Upraví Vám zažívání, srovná METABOLISMUS, úpravou metabolismu pak dochází k regulaci váhy a hubnutí Vám tak půjde SNADNĚJI!!
Rozpouští tuky přijaté v potravě a brání USAZOVÁNÍ NOVÝCH !

další zkušenosti....
* Dobrý den. Emulips mám již třetí od porodu moc mi pomohl vrátit si váhu zpět, k té před otěhotněním, po prvním synovi jsem emulip ještě neužívala a také mi zůstalo 7 kg nahoře, ale po druhém to šlo ktásně dolů a hlavně jsem netrpěla zácpou . Veronika R.

* ZHUBLA JSEM 12 kg za 4 měsíce!!! Trochu jsem měla strach z Vánoc, ale zbytečně - nepřibrala jsem ani deko!!! a to jsem si celkem dopřávala. Jsem s Emulipsem moc spokojená" Ivana Z.

* Vážila jsem po porodu 65 kg, díky Emulipsu jsem za 4 měsíce byla o 11 kilo lehčí. Využívala jsem dohromady 3 lahvičky.Ing. Jana T.

Emulips Forte vás také zbaví NADÝMÁNÍ, ZÁCPY, pocitu těžkého žaludku, odstraní PÁLENÍ ŽÁHY, srovná ZAŽÍVACÍ POTÍŽE, potlačuje NADÝMÁNÍ, zklidňuje podrážděný žaludek a střeva, napomáhá k úpravě krevního TLAKU a CHOLESTEROLU, zlepšuje vstřebávání živin z přijaté potravy.

IHNED K DODÁNÍ !! Nikdy není pozdě, začněte ještě dnes!

Za super cenu 4,05 Kč/dávka
Balení 50ml obsahuje 100 dávek

POŠTA ZDARMA
PORADENSTVÍ SAMOZŘEJMOSTÍ

Jana Čapková okg 03-004413
  • 30. 11. 2016, 21:59

  • Zobrazení

    191

  • Oblíbené

    0

Kategorie