Zobrazit přihlášovací formulář

Polštář Klinmam Czech 70x90 cm ZIP-vyvařovací

Administrace

Polštář Klinmam Czech 70x90 cm ZIP-vyvařovací

956 Kč 1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 60 Kč
Pro potřeby častějšího praní. Souprava oceňovaná již 8 let značkou kvality Czech Made s prodlouženou dobou životnosti. Povrch: směsová tkanina bavlny a polyesteru s prodlouženou životností, rychle schnoucí. Náplň: tvarovaná značková dutá vlákna Klinmam…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Polštář Klinmam Czech 70x90 cm ZIP-vyvařovací

956 Kč
  • Popis zboží
Pro potřeby častějšího praní. Souprava oceňovaná již 8 let značkou kvality Czech Made s prodlouženou dobou životnosti.
Povrch: směsová tkanina bavlny a polyesteru s prodlouženou životností, rychle schnoucí.
Náplň: tvarovaná značková dutá vlákna Klinmam HCS s vysokou prodyšností.
Praní při teplotě vody do 95°C.
Nejznámější a nejoblíbenější soubor prošívaných pracích přikrývek a polštářů společnosti KLINMAM czech. Úspěch stejnojmenných vyvařovacích ložních výrobků KLINMAM CZECH je založen na jejich vysoké kvalitě oceňované m.j. již 10 let značkou kvality CZECH MADE, jednoduchém ošetřování a příznivé ceně.
Jsou to jediné ložní výrobky na českém trhu s možností praní při teplotě do 95°C a sušení do 120°C, které získaly uvedenou značku kvality. K tomu můžeme přiřadit vysoký hygienický standard, který příznivě působí na astmatiky a alergiky z domácího prachu.
Výrobky KLINMAM CZECH se vyznačují především vysokou kvalitou používaných materiálů, které spolu s profesionálním provedením tvoří výrobky skutečně špičkové úrovně. Jsou vhodné jak pro používání v domácnostech, tak ve veřejném sektoru (nemocnice, hotely, sanatoria, apod.). Rozdíl spočívá v odlišném konstrukčním řešení, které zohledňuje větší komfort pro domácnosti a vyšší provozní zatížení zejména ve zdravotnických zařízeních.
Konstrukce polštáře vychází z optimální varianty rozdělení na dvě samostatné části opatřené zipem. Jedná se o prošitý obal a polypropylenový vak se směsovou náplní polyesterových kuliček a polyuretanových tyčinek, která byla vyvinuta ve firmě KLINMAM czech speciálně pro tento výrobek a která se velmi dobře osvědčila i ve vysoce namáhaných provozech nemocnic a jiných zdravotnických a léčebných zařízeních.
Váha ná
  • Značka

    KLINMAM

  • Rozměry

    70x90 cm, Váha náplně celkem: 1200 gr.

  • 2. 2. 2015, 17:56

  • Zobrazení

    93

  • Oblíbené

    0

Kategorie