Zobrazit přihlášovací formulář

Přikrývka Every HEALTH PROTECT 135x200cm vyvařovac

Administrace

Přikrývka Every HEALTH PROTECT 135x200cm vyvařovac

1 040 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 50 Kč
Čistota a svěžest středně hřejivé přikrývky, nejsilnější ochrana proti roztočům díky možnosti praní při 95°C.\r\nLožní soupravu HEALTH PROTECT tvoří polštář a prošívaná přikrývka se střední hřejivostí a vysokým hygienickým standardem. Výrobky jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přikrývka Every HEALTH PROTECT 135x200cm vyvařovac

1 040 Kč
  • Popis zboží
Čistota a svěžest středně hřejivé přikrývky, nejsilnější ochrana proti roztočům díky možnosti praní při 95°C.
Ložní soupravu HEALTH PROTECT tvoří polštář a prošívaná přikrývka se střední hřejivostí a vysokým hygienickým standardem. Výrobky jsou zhotoveny z jemné směsové tkaniny (50% polyester a 50% bavlna). Možnost praní do 95°C a sušení do 120°C zajišťují nejsilnější ochranu proti domácím roztočům.
Přikrývka HEALTH PROTECT obsahuje v náplni značková tvarovaná dutá polyesterová vlákna Fillwell®HCS, které ji dodávají příjemnou hřejivost, lehkost a vzdušnost.
Hlavní přednosti přikrývky: možnost praní do 95°C a sušení do 120°C, nejsilnější ochrana proti roztočům, zvýšená životnost výrobku, středně hřejivá přikrývka.
Certifikáty: mezinárodní certifikát ekologické kvality ÖKO-TEX Standard 100. every ECO - značka pro ekologické a ekonomické výrobky společnosti every s.r.o., originální kvalita every, design every - jedinečné konstrukční prvky vyvinuté ve společnosti every s.r.o., every fibre HSC - je dutinkové jemně načechrané vlákno pro náplně přikrývek, vyznačující se výbornými tepelně izolačními vlastnostmi, every poly PUR - náplň do polštářů sestávající z polyesterových „kuliček“ a polyuretanových tyčinek.Kuličky dodávají polštáři potřebnou měkkost, tyčinky jsou nesléhavé a polštář je po natřepání tvarově stálý, textilní zkušební ústav.
Údržba: praní na 95°C, lze žehlit.
Váha náplně: 300gr/m2, váha náplně celkem: 910 gr.
  • Značka

    EVERY

  • Rozměry

    Váha náplně: 300gr/m2, váha náplně celkem: 910 gr. NA OBJEDNÁVKU- DODÁNí DO 10 DNŮ!

  • 30. 1. 2015, 20:44

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Kategorie