Zobrazit přihlášovací formulář

Mary Kay Kosmetická kazeta

Administrace

Mary Kay Kosmetická kazeta

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 45 Kč
Mary Kay Kosmetická kazeta ++++momentálně není, na objednaní +++++ =========================== Kazeta nabízí nekonečné množství variací a při líčení se přizpůsobí všem vašim potřebám. Ať už potřebujete oční stíny, tvářenku a oční stíny, jednobarevný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mary Kay Kosmetická kazeta

300 Kč
  • Popis zboží
Mary Kay Kosmetická kazeta
++++momentálně není, na objednaní +++++
===========================
Kazeta nabízí nekonečné množství variací a při líčení se přizpůsobí všem vašim potřebám. Ať už potřebujete oční stíny, tvářenku a oční stíny, jednobarevný pudr nebo dvoubarevný bronzer - všechno to hravě zvládne.
A protože opravdová přátelství prověří teprve čas, obstojí Kosmetická kazeta Mary Kay® i v těch nejtěžších zkouškách. Na tuto odolnou krásku nemá šanci ani mobilní telefon, ani vysypané mince, ani klíče od auta.
Povrch kazety je díky speciální ochranné vrstvě odolný proti poškrábání a ošoupání a lehce se udržuje čistý.
Jak funguje kazeta?
Při otevírání držte kazetu v dlani jedné ruky a víčko opatrně zvedněte palcem druhé ruky. Při plnění kazety vložte vybranou náplň v kovové mističce do magnetického prostoru na náplně a umístěte do požadované polohy. Při vyjmutí náplně jemně stiskněte otvírací tlačítko umístěné vedle čtvercového magnetického prostoru pro náplně. Magnety by neměly snížit citlivost kreditních karet, hotelových klíčů, parkovacích karet nebo dárkových karet v peněžence. Pro jistotu se doporučuje mít karty s magnetickými proužky nejméně 1,5 cm od kazety.
  • 27. 11. 2011, 16:35

  • Zobrazení

    254

  • Oblíbené

    1

Kategorie