Zobrazit přihlášovací formulář

REPELENTNÍ NÁRAMEK PROTI KOMÁRŮM, KLÍŠŤATŮM, BL...

Administrace

REPELENTNÍ NÁRAMEK PROTI KOMÁRŮM, KLÍŠŤATŮM, BL...

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 10 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Dlouhodobě účinný repelentní náramek proti komárům, klíšťatům, blechám, včelám a vším! Svěže voní citronelou, jež obsahuje složky odpuzující hmyz. Náramek nabízíme v barvách: modrá, zelená , růžová, žlutá, fialová, bílá Použití: náramek je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

REPELENTNÍ NÁRAMEK PROTI KOMÁRŮM, KLÍŠŤATŮM, BL...

149 Kč
  • Popis zboží
Dlouhodobě účinný repelentní náramek proti komárům, klíšťatům, blechám, včelám a vším! Svěže voní citronelou, jež obsahuje složky odpuzující hmyz.

Náramek nabízíme v barvách: modrá, zelená , růžová, žlutá, fialová, bílá

Použití: náramek je vynikající ochranný repelentní prostředek při toulkách přírodou, ale i doma, v práci nebo při pobytu na zahradě.
Náramek lze umístit na zápěstí nebo kotník. Pro ochranu dítěte v dětském kočárku umístěte náramek na madlo nebo nosné tyče kočárku.
Lze umístit na vnitřní rameno slunečníku. Během spánku doporučujeme náramek zavěsit na pelest postele nebo odložit na noční stolek, který je ve vaší bezprostřední blízkosti. Ve stanu zavěste na jakoukoli nosnou tyč uvnitř stanu.

Při každodenním nošení efektivně působí minimálně čtyři týdny po vyjmutí z obalu. Doba působení se může zvýšit až na 8 týdnů, pokud po odložení náramek uchováte v neprodyšném sáčku, ve kterém je náramek uložen při koupi.
  • 22. 8. 2014, 12:11

  • Zobrazení

    146

  • Oblíbené

    0

Kategorie