Zobrazit přihlášovací formulář

Jak pes Logopes učil děti mluvit

Administrace

Jak pes Logopes učil děti mluvit

144 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. Začleňuje člověka do společnosti, ovlivňuje jeho prožívání, poznávání a rozumový vývoj. V současné době, bohužel, neustále přibývá dětí s poruchami komunikačních schopností. Tato bohatě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jak pes Logopes učil děti mluvit

144 Kč
  • Popis zboží
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. Začleňuje člověka do společnosti, ovlivňuje jeho prožívání, poznávání a rozumový vývoj. V současné době, bohužel, neustále přibývá dětí s poruchami komunikačních schopností. Tato bohatě ilustrovaná kniha obsahuje mnoho zábavných a hravých cvičení, která pomohou rozvinout komunikační schopnosti dětí předškolního a mladšího školního věku. K aktivní spolupráci zde děti motivuje postavička moudrého psa LOGOPSA, která jim nabízí rozmanité úkoly a celou knihou je provází. Při plnění těchto zábavných úkolů si děti procvičí nejen správnou výslovnost všech hlásek, ale také jiné důležité schopnosti a dovednosti: rozvoj slovní zásoby, schopnost souvisle se vyjadřovat, sluchové vnímání pro hlásky, paměť, zrakové vnímání apod.
Formát: 215 x 300 x 5 mm, Počet stran: 16, vazba brožovaná
běžná cena 169,-
cena za kus

Jak pes Logopes připravoval děti na psaní
Kniha, kterou držíte v rukou, nabízí zejména předškolním dětem rozmanitá grafomotorická cvičení, která jsou velmi důležitou přípravou pro psaní ve škole. Ilustrace v ní jsou názorné a dětem srozumitelné, po splnění úkolů si děti mohou obrázky vybarvit podle své fantazie. Průvodní postavička psa Logopsa, kterou vaše dítě možná zná z knihy Jak pes Logopes učil děti mluvit, jej provede krok za krokem celou knihou, která je rozdělena podle ročních období. Při práci dítěti pomáháme a slovně ho podporujeme. Dítě, které dává přednost levé ruce, nenutíme k psaní pravou rukou.
Formát: 210 x 280 x 5 mm, Počet stran: 48, Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
  • 22. 8. 2018, 17:42

  • Zobrazení

    190

  • Oblíbené

    0

Kategorie