Zobrazit přihlášovací formulář

♣♣♣ Nástěnný kalendář 2017 ♣♣♣ QP šablony

Administrace

♣♣♣ Nástěnný kalendář 2017 ♣♣♣ QP šablony

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 102 uživatelů
Barevný, veselý, každá stránka svým zpracováním odpovídá tématicky danému ročnímu období. Stálým zákazíkům známý již z loňska, ale vzhledem k jeho oblíbenosti jsou vloženy přepracované číselníky a je aktuální i pro příští rok. Samozřejmostí je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

♣♣♣ Nástěnný kalendář 2017 ♣♣♣ QP šablony

150 Kč
  • Popis zboží
Barevný, veselý, každá stránka svým zpracováním odpovídá tématicky danému ročnímu období.
Stálým zákazíkům známý již z loňska, ale vzhledem k jeho oblíbenosti jsou vloženy přepracované číselníky a je aktuální i pro příští rok.
Samozřejmostí je profesionální přístup i zpracování. Dárek, který určitě potěší po celý příští rok 2017. Oblíbený "sourozenecký" kalendář zpracovaný formou digiscrapbooku. Nebo zkrátka "dvou okýnkový" - pro vás, komu je jedna fotka na měsíc málo :)

Sada obsahuje 12 png stran s výřezem pro dosazení vlastní fotografie a titulní stranu.
Kalendář rozměrově i rozlišením odpovídám veškerým standartům. Tisk je možný ve formátu A4 a A3.

Jedná se o šablony ve formátu PNG, tedy pouze otevřete a vložíte své fotografie - je potřeba mít nainstalovaný GIMP, PHOTOSHOP nebo ZONER a alespoň minimálně s nimi umět pracovat - tedy ideální pro tvořivé maminky, které jen nemají dostatek času či trpělivosti tvořit všechny stránky sami.
Pokud máte zájem a chuť si fotografie vložit sami, ráda poradím, jak se šablonkami pracovat - s trochou trpělivosti vše zvládnou i začátečníci, pro které mám zpracovány návody krok za krokem včetně obrázkových postupů.

Cena je pouze za šablony, bez vkládání fotografií (celková úprava kalendáře je u mě v nabídce také, nakoukněte do alba - Kalendáře 2017 kompletní zpracování FOTO)

V případě jakýchkoliv dotazů - pište, ptejte se - ráda vše zodpovím !!!
V albu i další typy kalendářů - nástěnný i stále oblíbenějších - stolních kalendářů.

!!! Šablony jsou určeny výhradně pro osobní použití, na jejich přeposílání či další prodej se vztahují autorská práva !!!
  • 22. 2. 2017, 23:37

  • Zobrazení

    1 267

  • Oblíbené

    1

Kategorie