Zobrazit přihlášovací formulář

OROFLUIDO ELIXÍR tekuté zlato 100 ml.

Administrace

OROFLUIDO ELIXÍR tekuté zlato 100 ml.

299 Kč
Zaujalo 102 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
REVLON tekuté zlato je neoplachující péče, která dodá vlasům jemnost a objem vhodná pro všechny typy vlasů. Vlasy se snadno upravují a jsou pružné. Vhodné pro aplikaci na suché i mokré vlasy. Tři přírodní oleje v cenné směsi s příjemnou, hedvábně jemnou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2009
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OROFLUIDO ELIXÍR tekuté zlato 100 ml.

299 Kč
Koupit
REVLON tekuté zlato je neoplachující péče, která dodá vlasům jemnost a objem vhodná pro všechny typy vlasů. Vlasy se snadno upravují a jsou pružné. Vhodné pro aplikaci na suché i mokré vlasy.
Tři přírodní oleje v cenné směsi s příjemnou, hedvábně jemnou texturou. Arganový olej: tekuté zlato pro vaše vlasy. Tento olej se získává z pecek plodů argánie trnité. Je bohatý na vitamin E a mastné esenciální oleje, s charakterem podobným složení naší pleti. Posiluje vlasy, dodává jim extrémní lehkost a neuvěřitelnou hebkost. Lněný olej: okamžitý lesk. Z lněných semínek se získává cenný olej, který zaceluje a zjemňuje vlasové kutikuly, pomáhá při sjednocení a úpravě účesu. Vlasy po ošetření zachycují a odrážejí světlo a nádherně se lesknou. Olej ze šáchoru jedlého: hedvábná jemnost na dotek Šáchor jedlý je rostlina, která se již více než 4.000 let pěstuje v Egyptě. cv v Egyptě Z ní se získává olej s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin a tokoferolů, které přirozeně chrání vlasy proti volným radikálům. Dodává vlasům jemnost a objem, vlasy se snadno upravují, jsou hladké a pružné. Obsah balení 100 ml

Z ní se získává olej s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin a tokoferolů, které přirozeně chrání vlasy proti volným radikálům.

TEXTURA: Tekutá, hedvábně jemná a příjemná pro všechny smysly. Připomíná a evokuje nádheru zlata.

VŮNĚ: Lahodné aroma s tóny pryskyřice a vanilkovým srdcem vás přenese do fascinujícího světa orientálních vůní. Ošetření bez oplachování pro všechny typy vlasů.

PŘI APLIKACI ZA VLHKA:
•- Zkracuje dobu vysoušení / kartáčování
•- Zanechává vlasy lehké, hedvábně jemné a snadno rozčesatelné
•- Dodává vlasům objem a pohyb
•- Zvýrazňuje lesk vlasů
  • 7. 10. 2019, 20:45

  • Zobrazení

    704

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

OROFLUIDO - maxi šampon 1000 ml.
OROFLUIDO - maxi balzám 1000 ml.
OROFLUIDO - maxi maska 500 ml.
Orofluido mousse - pěna na vlasy 300 ml.
REVLON OROFLUIDO lak na vlasy 75 nebo 500 ml.
OROFLUIDO Elixír tekuté zlato - 50 ml.
OROFLUIDO maska 250 ml.
OROFLUIDO šampon 200 ml.
OROFLUIDO Elixír tekuté zlato 5 ml. miniatura

Kategorie