Zobrazit přihlášovací formulář

Odrážedlo Amulet moje - NOVINKA!

Administrace

Odrážedlo Amulet moje - NOVINKA!

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
KVALITNÍ, BYTELNÉ - přečtěte si, jak jsme odrážedlo TESTOVALI a jaké jsou naše ZKUŠENOSTI. Odrážedlo cca od 2 či 2,5 let (od 90 cm), sedlo od 34,5 do 42 cm, s kuličkovým hlavovým složením, řídítka se neprotáčí, nafukovací pneumatiky, prohnutý rám …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Odrážedlo Amulet moje - NOVINKA!

  • Popis zboží
KVALITNÍ, BYTELNÉ - přečtěte si, jak jsme odrážedlo TESTOVALI a jaké jsou naše ZKUŠENOSTI.

Odrážedlo cca od 2 či 2,5 let (od 90 cm), sedlo od 34,5 do 42 cm, s kuličkovým hlavovým složením, řídítka se neprotáčí, nafukovací pneumatiky, prohnutý rám (dětem se dobře nasedá), vysouvací řídítka - PODROBNÝ POPIS naleznete u nás v albu nebo na našich specializovaných stránkách NEOBYCEJNE.CZ
- Cena 1690 Kč

OSOBNÍ ZKUŠENOSTI - TEST odrážedla Amulet Moje:
Odrážedlo jsme jako specializovaný e-shop měli tu čest testovat ještě před uvedením na trh. Firma Amulet působí na českém trhu již delší dobu a profiluje se kvalitním zbožím s nápaditým designem (čisté linie, "nepřeplácaná" grafika). Odrážedlo Amulet Moje je nyní logickým stupněm před jejich dětskými koly (která vám také rádi nabízíme). Na odrážedle se děti naučí držet rovnováhu, přídáte-li jízdu na tříkolce - naučí se šlapat. Po té přejdou bez problémů rovnou na své první dětské kolo a nebudou u něj potřebovat žádná pomocná kolečka.
První dojem z odrážedla - příjemný dětský design pro holky i kluky. Odrážedlo má bytelný prohnutý rám (takových na trhu příliš není), dětem se dobře nasedá. Celkově je v porovnání s jinými odrážedly trošku robustnější - bez obav na něj můžete posadit i čtyřleté dítě. Rám je kvalitní, pneumatiky jsou nafukovací 12,5´, řídítka jsou do širšího oblouku - dětem se dobře řídí.
Hlavové složení (tzn. uložení řídítek do vidlice) je také kvalitní, tzv. kuličkové, odrážedlu zajištuje dlouhou životnost a hladký chod řídítek při zatáčení.
- celý podrobný popis (zde se nevejde) najdete na NEOBYCEJNE.CZ -
  • 23. 11. 2015, 22:36

  • Zobrazení

    605

  • Oblíbené

    0

Kategorie