Zobrazit přihlášovací formulář

ZUBNÍ PASTY s minerály POŠTOVNÉ ZDARMA

Administrace

ZUBNÍ PASTY s minerály POŠTOVNÉ ZDARMA

158 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
V zubních pastách Energy je až 21 % rostlinných extraktů. Běžné zubní asty obsahují většinou pouze 1–3 % . Bylinná složka past vykazuje silné čisticí, dezinfekční a protizánětlivé účinky. Stěžejní je přínos bylinné složky pro ošetření měkkých tkání a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZUBNÍ PASTY s minerály POŠTOVNÉ ZDARMA

158 Kč
  • Popis zboží
V zubních pastách Energy je až 21 % rostlinných extraktů. Běžné zubní asty obsahují většinou pouze 1–3 % . Bylinná složka past vykazuje silné čisticí, dezinfekční a protizánětlivé účinky. Stěžejní je přínos bylinné složky pro ošetření měkkých tkání a závěsného aparátu chrupu. Působí proti zánětům v dutině ústní, aftům a zejména proti obávané a devastující parodontóze. Mimo tyto biolátky dává základ pro zdravý a krásný chrup přítomnost vody z Podhájské s vysokým obsahem přírodních a dobře vstřebatelných minerálů (hořčík, vápník, fluor, fosforečnany, kyselina křemičitá a další) a soli, jež je nejlepším čisticím prostředkem se stahujícími účinky na dásně. Na kartáček dáváme jen malé množství pasty- velikosti hrášku.
BÍLÝ DIAMANT
Obsahuje zcela přírodní komplex prvků, které mají výrazný vliv na regeneraci chrupu, zejména fluoridy, chloridy, vápník, mangan, bór, křemík, měď, zinek, draslík, titan, lithium a další prvky a minerály. Vyvážený rostlinný komplex, lecitin, fytohormony lékořice, lněný, niaoulový, myrhový, benzoinový, hřebíčkový, sporýšový a další éterické oleje velmi pozitivně působí na zubní sklovinu a regenerují dásně.
Obsah bylin: fenykl, jerlín, jidášovo ucho, kostival, lékořice, islandský lišejník, lopuch, puškvorec, sedmikráska, vojtěška, zázvor
Složení parfému: benzoin, eukalyptus, hřebíček, myrha, rozmarýn, skořice, sporýš
SILIX
Obsahuje kopaivový balzám s protizánětlivým účinkem, vytěžený v pralesích peruánské Amazónie.
Obsah bylin: přeslička, komonice, arnika, jerlín, lékořice, krvavec, šalvěj, vilín, kosatec
Složení parfému: benzoin, citron, kardamom, máta, kopřiv
BALSAMIO
Obsah bylin: lapacho, uncarie, levandule, kost
  • Značka

    ENERGY

  • Rozměry

    Doporučujeme čistit zuby střídavě všemi třemi pastami. Každá z nich má jinou osvěžující sílu, vzájemně se doplňují v účincích. Všechny jsou středně pěnivé, s velmi dobrým čisticím efektem. Cena za 1 kus 158Kč.

  • 15. 1. 2018, 10:05

  • Zobrazení

    55

  • Oblíbené

    0

Kategorie