VANILMIX - puding za studena - 1/2 kg
Administrace
VANILMIX - puding za studena - 1/2 kg
48 Kč
Zaujalo 79 uživatelů
Doprava:
od 0 Kč
minimální trvanlivost do: 30.11.2014
Krém zastudena - to je vanilmix, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových krémů do smažených, pečených těst a všude tam kde používáte vanilkový krém. Můžete tedy naplnit smažené koblihy, croissanty,…
VANILMIX - puding za studena - 1/2 kg
48 Kč
Poslat dotaz
- Popis zboží
minimální trvanlivost do: 30.11.2014
Krém zastudena - to je vanilmix, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových krémů do smažených, pečených těst a všude tam kde používáte vanilkový krém. Můžete tedy naplnit smažené koblihy, croissanty, odpalované těsto,jemné moučníky.
Jak použít Vanilmix:
VANILMIX – PUDING ZA STUDENA
- vanilmix je prášek, který se vymíchá s vodou v poměru 1:3... 100g vanilmixu na 300ml vlažné vody (20 - 25C)
- necháme 10 minut ustát a máme hotový, hustý pudink
- vanilmix je termostabilní – vhodný i na pečení, protože se neroztéká
- je mírně slazený s vanilkovým aroma
- při míchání lze přidat kakao a máme výborný kakaový pudink
- pokud uděláme řidčí a přidáme rum, dostaneme báječnou náplň do likérových špiček
- vanilmix v suchém stavu lze použít na zahuštění řídké tvarohové náplně
KRÉM MÁSLOVÝ:
- 100g vanilmixu + 300g vody – krátce vyšlehat, nechat 10 minut odstát
Vyšlehat 150-250g másla (dávkování lze upravit dle vlastní chuti), vmícháme po
částech vanilmix, přidáme cukr a rum (nebo rumové aroma) dle chuti
- kávový krém – vanilmix vyšleháme místo ve vodě, ve vychladlé rozpustné silné kávě, dále postupujeme dle receptu na krém
TVAROHOVÝ KRÉM: 100g vanilmixu + 300g vody - krátce vyšlehat, nechat 10
minut odstát, metličkou vmíchat 2 tvarohy, cukr dle chuti
ŠLEHAČKOVÝ KÉM:
- 100g + 300ml vody, vyšlehat, nechat 10minut odstát a vmíchat do 125 ml ušlehané šlehačky
Krém zastudena - to je vanilmix, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových krémů do smažených, pečených těst a všude tam kde používáte vanilkový krém. Můžete tedy naplnit smažené koblihy, croissanty, odpalované těsto,jemné moučníky.
Jak použít Vanilmix:
VANILMIX – PUDING ZA STUDENA
- vanilmix je prášek, který se vymíchá s vodou v poměru 1:3... 100g vanilmixu na 300ml vlažné vody (20 - 25C)
- necháme 10 minut ustát a máme hotový, hustý pudink
- vanilmix je termostabilní – vhodný i na pečení, protože se neroztéká
- je mírně slazený s vanilkovým aroma
- při míchání lze přidat kakao a máme výborný kakaový pudink
- pokud uděláme řidčí a přidáme rum, dostaneme báječnou náplň do likérových špiček
- vanilmix v suchém stavu lze použít na zahuštění řídké tvarohové náplně
KRÉM MÁSLOVÝ:
- 100g vanilmixu + 300g vody – krátce vyšlehat, nechat 10 minut odstát
Vyšlehat 150-250g másla (dávkování lze upravit dle vlastní chuti), vmícháme po
částech vanilmix, přidáme cukr a rum (nebo rumové aroma) dle chuti
- kávový krém – vanilmix vyšleháme místo ve vodě, ve vychladlé rozpustné silné kávě, dále postupujeme dle receptu na krém
TVAROHOVÝ KRÉM: 100g vanilmixu + 300g vody - krátce vyšlehat, nechat 10
minut odstát, metličkou vmíchat 2 tvarohy, cukr dle chuti
ŠLEHAČKOVÝ KÉM:
- 100g + 300ml vody, vyšlehat, nechat 10minut odstát a vmíchat do 125 ml ušlehané šlehačky
-
12. 8. 2013, 21:32
-
Zobrazení
623
-
Oblíbené
1