VANILMIX - puding za studena - 1/2 kg
Administrace
VANILMIX - puding za studena - 1/2 kg
48 Kč
Zaujalo 79 uživatelů
Doprava:
od 0 Kč
minimální trvanlivost do: 30.11.2014
Krém zastudena - to je vanilmix, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových krémů do smažených, pečených těst a všude tam kde používáte vanilkový krém. Můžete tedy naplnit smažené koblihy, croissanty,…
jaja609
ID 131910
Na mimibazaru od 4. 5. 2008
5.0
1606 hodnocení
Ověřená
adresa
adresa
Ověřený
obchodník
obchodník
Osobní
odběr
odběr
VANILMIX - puding za studena - 1/2 kg
48 Kč
Poslat dotaz
- Popis zboží
minimální trvanlivost do: 30.11.2014
Krém zastudena - to je vanilmix, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových krémů do smažených, pečených těst a všude tam kde používáte vanilkový krém. Můžete tedy naplnit smažené koblihy, croissanty, odpalované těsto,jemné moučníky.
Jak použít Vanilmix:
VANILMIX – PUDING ZA STUDENA
- vanilmix je prášek, který se vymíchá s vodou v poměru 1:3... 100g vanilmixu na 300ml vlažné vody (20 - 25C)
- necháme 10 minut ustát a máme hotový, hustý pudink
- vanilmix je termostabilní – vhodný i na pečení, protože se neroztéká
- je mírně slazený s vanilkovým aroma
- při míchání lze přidat kakao a máme výborný kakaový pudink
- pokud uděláme řidčí a přidáme rum, dostaneme báječnou náplň do likérových špiček
- vanilmix v suchém stavu lze použít na zahuštění řídké tvarohové náplně
KRÉM MÁSLOVÝ:
- 100g vanilmixu + 300g vody – krátce vyšlehat, nechat 10 minut odstát
Vyšlehat 150-250g másla (dávkování lze upravit dle vlastní chuti), vmícháme po
částech vanilmix, přidáme cukr a rum (nebo rumové aroma) dle chuti
- kávový krém – vanilmix vyšleháme místo ve vodě, ve vychladlé rozpustné silné kávě, dále postupujeme dle receptu na krém
TVAROHOVÝ KRÉM: 100g vanilmixu + 300g vody - krátce vyšlehat, nechat 10
minut odstát, metličkou vmíchat 2 tvarohy, cukr dle chuti
ŠLEHAČKOVÝ KÉM:
- 100g + 300ml vody, vyšlehat, nechat 10minut odstát a vmíchat do 125 ml ušlehané šlehačky
Krém zastudena - to je vanilmix, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových krémů do smažených, pečených těst a všude tam kde používáte vanilkový krém. Můžete tedy naplnit smažené koblihy, croissanty, odpalované těsto,jemné moučníky.
Jak použít Vanilmix:
VANILMIX – PUDING ZA STUDENA
- vanilmix je prášek, který se vymíchá s vodou v poměru 1:3... 100g vanilmixu na 300ml vlažné vody (20 - 25C)
- necháme 10 minut ustát a máme hotový, hustý pudink
- vanilmix je termostabilní – vhodný i na pečení, protože se neroztéká
- je mírně slazený s vanilkovým aroma
- při míchání lze přidat kakao a máme výborný kakaový pudink
- pokud uděláme řidčí a přidáme rum, dostaneme báječnou náplň do likérových špiček
- vanilmix v suchém stavu lze použít na zahuštění řídké tvarohové náplně
KRÉM MÁSLOVÝ:
- 100g vanilmixu + 300g vody – krátce vyšlehat, nechat 10 minut odstát
Vyšlehat 150-250g másla (dávkování lze upravit dle vlastní chuti), vmícháme po
částech vanilmix, přidáme cukr a rum (nebo rumové aroma) dle chuti
- kávový krém – vanilmix vyšleháme místo ve vodě, ve vychladlé rozpustné silné kávě, dále postupujeme dle receptu na krém
TVAROHOVÝ KRÉM: 100g vanilmixu + 300g vody - krátce vyšlehat, nechat 10
minut odstát, metličkou vmíchat 2 tvarohy, cukr dle chuti
ŠLEHAČKOVÝ KÉM:
- 100g + 300ml vody, vyšlehat, nechat 10minut odstát a vmíchat do 125 ml ušlehané šlehačky
-
12. 8. 2013, 21:32
-
Zobrazení
619
-
Oblíbené
1