Zobrazit přihlášovací formulář

Samolepky, dekorace, obrázky Strom 1317

Administrace

Samolepky, dekorace, obrázky Strom 1317

1 049 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 0 Kč
!!! Pozor !!! Kvalitní a zdravotně nezávadné, atestované originály dekorací z USA vyrobené pod licencemi - NEJDE o levné a podstatně méně kvalitní napodobeniny z dovozu z Číny, které se na našem trhu vyskytují. Dekorativní samolepící obrázky - nálepky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Samolepky, dekorace, obrázky Strom 1317

1 049 Kč
  • Popis zboží
!!! Pozor !!! Kvalitní a zdravotně nezávadné, atestované originály dekorací z USA vyrobené pod licencemi - NEJDE o levné a podstatně méně kvalitní napodobeniny z dovozu z Číny, které se na našem trhu vyskytují.

Dekorativní samolepící obrázky - nálepky s dekory stromů Strom černý.

Samolepka Strom černý je velice variabilní ve své použitelnosti. Záleží pouze na vkusu a fantazii při lepení a následném možném kombinování s dalšími dekory.

Samolepky stromu lze použít samostaně a máme strom smutný, podzimně-zimní, doplníme-li strom o rámečky s fotografiemi, vznikne náš rodokmen či fotoalbum.

Na strom lze "zavěsit" samolepku Ptačí klec, doplnit o ptáčky, motýlky, obláčky .... Jako vždy, fantazii se meze nekladou.

K dispozici v jednom balení samolepky Strom černý je 60ks dílčích nálepek, ze kterých je možné dle vlastní fantazie sestavit větvičky,
keře i stromy v požadované velikosti.
Vytištěno na neprůhledném podkladu, vhodné na stěny s jakýmkoliv barevným základem.
  • 1. 6. 2017, 5:56

  • Zobrazení

    395

  • Oblíbené

    1

Kategorie