Zobrazit přihlášovací formulář

Svítící šidítko dudlíky night 0m+ růžové

Administrace

Svítící šidítko dudlíky night 0m+ růžové

155 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Rezervace
Sada dvou nočních dudlíků pro kojence a batolata Fisher-Price. Dudlíky jsou opatřeny svítícím kroužkem z umělé hmoty Dual Glo, která svítí po dobu až 8 hodin, takže dudlík svého dítěte neztratíte v noci z dohledu. Svítící kroužky se výborně doplňují se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Svítící šidítko dudlíky night 0m+ růžové

155 Kč
  • Popis zboží
Sada dvou nočních dudlíků pro kojence a batolata Fisher-Price. Dudlíky jsou opatřeny svítícím kroužkem z umělé hmoty Dual Glo, která svítí po dobu až 8 hodin, takže dudlík svého dítěte neztratíte v noci z dohledu. Svítící kroužky se výborně doplňují se zářivě barevnými motivy zvířátek z deštného pralesa. Všechny noční dudlíky se prodávají s průhlednými kryty. Měkká ortodontická savička dudlíku umožňuje přirozené sání a napomáhá správnému vývoji zubů a dásní. Symetrický tvar zaručuje vždy správnou sací pozici i po přetočení dudlíku. Kotouč dudlíku s velkými otvory je navíc opatřen plastickými výstupky, což umožňuje maximální cirkulaci vzduchu a tak napomáhá snižovat riziko podráždění pokožky kolem úst dítěte. Věk 0m+, v balení 2 ks /1x dudlík s motýlkem a 1x dudlík se sloníkem/.
Noční dudlíky Fisher-Price jsou baleny na kartonu do acetátových blistrů a prodávají se s podrobným barevným návodem k použití a informacemi o nejdůležitějších atributech a vlastnostech výrobku, např. barevně svítícím kroužku.
  • 24. 6. 2018, 16:31

  • Zobrazení

    123

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Semišové tričko halenka NEXT
Dívčí riflová sukýnka
Dívčí kalhotky 5 ks
Sportovní boty vel. 35
Sportovní boty na tenis Lotto vel. 34
Boty dívčí Nike vel. 30
Mikina zelenomodrá Jungle Friends
Mikina teplá s kytičkami
Pánský holicí strojek Philips S5130
Mikinka pro miminko

Kategorie