Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Patron Terix 4R

Administrace

Kočárek Patron Terix 4R

13 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Podvozek LAMDA-4R Základem travel systému TERIX je moderní tříkolový nebo čtyřkolový podvozek s „edgeFlow“ designem vyrobený metodou ALUX, která je zárukou velmi nízké hmotnosti a zároveň vysoké pevnosti. Podvozky jsou vybaveny novým modulárním rozhraním…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Patron Terix 4R

13 299 Kč
  • Popis zboží
Podvozek LAMDA-4R
Základem travel systému TERIX je moderní tříkolový nebo čtyřkolový podvozek s „edgeFlow“ designem vyrobený metodou ALUX, která je zárukou velmi nízké hmotnosti a zároveň vysoké pevnosti. Podvozky jsou vybaveny novým modulárním rozhraním „clip-A-go“ pro snadné a bezpečné připevnění komponentů, komfotním odpružením, vodítkem s možností úhlového a výškového nastavení, integrovanou brzdou a košíkem. Podvozky vynikají svým systémem skládání. Použitá zadní nafukovací 12“ kola a přední plná otočná kola s možností aretace jsou zárukou výborných jízdních vlastností.

Sedačka ERGO je navržena pro maximální pohodlí dítěte, které je zaručeno ergonomickým tvarem sedačky s výraznou boční fixací, opěrkou hlavy a odnímatelnou vložkou. Bezpečnost je zajištěna 5-bodovým pásem s pohodlnými ramenními výstelkami. Potah sedačky vyrobený metodou PENTEX, která je zárukou nadstandardní kvality a hygienické nezávadnosti, je lehce odnímatelný pro snadné čištění. Sedačka je plně polohovatelná a systém „clip-A-go“ zaručuje snadné otočení sedačky po i proti směru jízdy. Samozřejmostí je odnímatelná hrazdička a polohovací podnožka.
  • 6. 9. 2016, 15:24

  • Zobrazení

    179

  • Oblíbené

    0

Kategorie