Zobrazit přihlášovací formulář

Český Kočárek Patron Falco F4R Tour

Administrace

Český Kočárek Patron Falco F4R Tour

15 549 Kč 16 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Travel systém FALCO kombinuje kvalitní osvědčené podvozky DELTA s komponenty ERGO a AMIGO. FALCO je výhodnou volbou pro uživatele, kteří požadují výbornou průjezdnost terénem a zároveň požadují výjimečný desing a praktické funkce. Podvozky jsou nově…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Český Kočárek Patron Falco F4R Tour

15 549 Kč
  • Popis zboží
Travel systém FALCO kombinuje kvalitní osvědčené podvozky DELTA s komponenty ERGO a AMIGO. FALCO je výhodnou volbou pro uživatele, kteří požadují výbornou průjezdnost terénem a zároveň požadují výjimečný desing a praktické funkce. Podvozky jsou nově nabízeny ve dvou moderních barvách - alu stříbrné a antracitové.

DELTA-4R má zadní 12“ nafukovací a přední 9“ plná otočná kola s možností aretace. DELTA-4R vyniká jízdními vlastnostmi, především na rovném terénu. DELTA-4 je klasická čtyřkolka, 12“ nafukovací kola zajistí snadný průjezd členitým terénem. DELTA-3R je tříkolový podvozek s předním plným otočným kolem 10" s možností aretace. DELTA-3R vyniká vysokou manévrovatelností a zvládne i průjezd lehčím terénem. Podvozky DELTA jsou vyráběny technologií ALUX, která zaručuje jejich nízkou hmotnost a zároveň vysokou pevnost. Podvozky jsou vybaveny velkým košíkem, novým „clip-A-go“ rozhraním pro snadné a bezpečné uchycení komponentů. Samozřejmostí je systém odpružení s možností nastavení tuhosti, nastavitelné vodítko a snadné skládání.

Moderní, prostorné pevné hluboké lůžko AMIGO poskytne miminku maximální komfort a bezpečí. Odnímatelný potah vyrobený metodou PENTEX je zárukou vysoké kvality a hygienické nezávadnosti použitých materiálů. Při použití zimního doplňku je díky termoregulačním vlastnostem systému PENTEX zaručeno ideální vnitřní mikroklima.Systém „clip-A-go“ umožní rychlé a bezpečné připevnění hlubokého lůžka k podvozku. Součástí jsou praktické kapsy na vnitřní straně.

Sedačka ERGO je navržena pro maximální pohodlí dítěte, které je zaručeno ergonomickým tvarem sedačky s výraznou boční fixací, opěrkou hlavy a odnímatelnou vložkou. Bezpečnost je zajištěna 5-bodovým pásem s pohodlnými ramenními výstelkami. Potah sedačky vyrobený metodo
  • 1. 11. 2016, 9:41

  • Zobrazení

    260

  • Oblíbené

    1

Kategorie