Zobrazit přihlášovací formulář

Pashmina šála - pašmína 31barev!!!!!!

Administrace

Pashmina šála - pašmína 31barev!!!!!!

130 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 88 uživatelů
Doprava: od 40 Kč
Pashmina, pashminy, pašmínová šála.Originalni Pashminy jsou nádherné hebké šály, které ráda nosí každá dáma, protože jsou ideální kombinací elegance a pohodlí. Složení: 90% kašmír a 10% hedvábí. Rozměr: 170 cm x 70 cm. Slovo PASHMINA pochází z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pashmina šála - pašmína 31barev!!!!!!

130 Kč
  • Popis zboží
Pashmina, pashminy, pašmínová šála.Originalni Pashminy jsou nádherné hebké šály, které ráda nosí každá dáma, protože jsou ideální kombinací elegance a pohodlí.

Složení: 90% kašmír a 10% hedvábí.

Rozměr: 170 cm x 70 cm.

Slovo PASHMINA pochází z perského výrazu pro vlnu. Na západě je pak pashmina známa jako vlna kašmírová. Jemná pashminová vlna je získávána z podkladu srsti himalájských koz, které jsou pěstovány polokočovnými pastevci. Tibetská náhorní plošina poskytuje produkci vlny v nejideálnějším prostředí, vlákno je mimořádně savé a velmi snadno schne.

V posledních letech jsou pashminové šály v modě po celém světě nejen pro svou jedinečnou měkkost, hřejivost a dlouhou životnost, ale i pro výjimečnost a luxus, který poskytují.

Luxusní šála Pašmína je skvělá pro nošení v každém ročním období. V zimě zahřeje, na jaře je to skvělý módní doplněk. Je to nejměkčí, nejjemnější a nejteplejší kašmír na světě. Aby získaly šály z pašmíny lesk a třpyt, přidává se k nim přírodní hedvábí. Navíc tato šála je obrovská, takže se do ní můžete krásně zabalit.

Vybírejte prosím z obou vzorníků!!!!!!!
  • 7. 7. 2014, 11:30

  • Zobrazení

    1 931

  • Oblíbené

    1

Kategorie