Zobrazit přihlášovací formulář

CLINIQUE TURNAROUND NIGHT NOČNÍ ROZJASŇUJÍCÍ KRÉM

Administrace

CLINIQUE TURNAROUND NIGHT NOČNÍ ROZJASŇUJÍCÍ KRÉM

229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Rezervace
Doprava: od 60 Kč
Řada na projasnění s názvem Turnaround. Z produktů značky se prodává nejlépe, a i proto se jí dostalo nového přírůstku, nočního krému Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer. Co dokáže? Přes noc zapracuje na obnově buněk pleti (díky kyselině…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CLINIQUE TURNAROUND NIGHT NOČNÍ ROZJASŇUJÍCÍ KRÉM

229 Kč
  • Popis zboží
Řada na projasnění s názvem Turnaround. Z produktů značky se prodává nejlépe, a i proto se jí dostalo nového přírůstku, nočního krému Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer. Co dokáže? Přes noc zapracuje na obnově buněk pleti (díky kyselině salicylové, výtažku ze semen kaštanů a fragmentům RNA) a zároveň se stará o její dostatečnou hydrataci. Navíc je vytvořen tak, aby spolehlivě nepodráždil ani citlivou pleť.

Výsledek? Hydratovaná a jasnější pleť. Po prvním použití si budete užívat především krásně zvlhčené pokožky, bude jemnější a hedvábnější. Den za dnem si pak začnete všímat více jasu a její lepší, zdravější barvy.
Tento krém testoval časopis Elle. Výsledek? Po zhruba 14 dnech aplikace máme jasno: je to jeden z nejlepších nočních krémů, které jsme kdy zkusili.

Vhodný pro všechny typy pleti.

Velikost: 15ml

Skladem více kusů, ihned k odeslání.
  • 8. 8. 2022, 18:14

  • Zobrazení

    957

  • Oblíbené

    0

Kategorie