Zobrazit přihlášovací formulář

SEVA 1239 JUMBO Stavebnice

Administrace

SEVA 1239 JUMBO Stavebnice

1 119 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 21 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
SEVA 1239 JUMBO patří k největším ze série stavebnic SEVA, nejste tedy omezovaní počtem dílků. Obsahuje i mechanickou převodovku. Můžete stavět prakticky cokoliv - domečky, auta, nábytek a jiné věci podle své fantazie. Provedení JUMBO znamená, že je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 8. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SEVA 1239 JUMBO Stavebnice

1 119 Kč
  • Popis zboží
SEVA 1239 JUMBO patří k největším ze série stavebnic SEVA, nejste tedy omezovaní počtem dílků. Obsahuje i mechanickou převodovku. Můžete stavět prakticky cokoliv - domečky, auta, nábytek a jiné věci podle své fantazie. Provedení JUMBO znamená, že je stavebnice v praktickém úložném plastovém boxu namísto papírové krabice. Jde o ilustrační foto, víka se mohou barevně lišit.

Česká stavebnice SEVA už existuje na našem trhu již přes 30 let, což vypovídá mnohé o její schopnosti zaujmou a pobavit. Je velmi vhodná i pro malé děti od 4 let pro snadnost spojování dílků i jejich rozpojení. Tím, že jsou kostičky SEVA univerzální (na rozdíl od specifických dílů např. u stavebnice LEGO), je možné z nich postavit jednoduché i složitější modely a současně se podporuje dětská představivost.
  • 14. 11. 2015, 22:25

  • Zobrazení

    566

  • Oblíbené

    1

Kategorie