Zobrazit přihlášovací formulář

Dekorace na zeď - DOMEČKY

Administrace

Dekorace na zeď - DOMEČKY

629 Kč 889 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Samolepící dekorace Domečky o rozměru 0,5 a 1,00 metrů čtverečních je tvořena motivy domečků v příjemných teplých pastelových barvách. Decentní a univerzální dekorace do pokojíčků dětí všech věkových kategorií. Samolepky jsou tištěny na bílé fólii a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dekorace na zeď - DOMEČKY

629 Kč
  • Popis zboží
Samolepící dekorace Domečky o rozměru 0,5 a 1,00 metrů čtverečních je tvořena motivy domečků v příjemných teplých pastelových barvách. Decentní a univerzální dekorace do pokojíčků dětí všech věkových kategorií.
Samolepky jsou tištěny na bílé fólii a některé mají bílý obvod, což umožňuje jejich aplikaci na různý barevný podklad stěn. Snadno se lepí a jednoduchá je i údržba - nálepky lze otírat vlhkým hadříkem.

Polomatná samolepící fólie, ze které je dekorace vyrobena, má díky použité technologii velmi živé a výrazné barvy. Eliminuje odrážení světla při pohledu ze všech úhlů, což dodává dekoraci reálný vzhled. Samolepky nevydávají žádný nepříjemný zápach, jsou odolné vůči slunečnímu záření a jsou tištěny ekologickými, zdravotně nezávadnými barvami. Tuto dekoraci je nejvhodnější lepit na hladké a suché stěny.

Více informací o rozměrěch jednotlivých dekorací najdete v níže přiloženém dokumentu.
  • Rozměry

    0,5 m2 - 629,- Kč 1,0 m2 - 979,- Kč 2,4 m2 - 1949,- Kč doplňky k domečkům - 0,5 m2 - 629,- Kč

  • 17. 11. 2016, 14:16

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    1

Kategorie