Zobrazit přihlášovací formulář

Dekorace na zeď - KVĚTINY

Administrace

Dekorace na zeď - KVĚTINY

629 Kč 889 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Dekorace na zeď Květiny o rozměru 0,5 1,00 1,6 nebo 2,4 metrů čtverečních je tvořena motivy květin v příjemných teplých pastelových barvách. Decentní a univerzální dekorace do pokojíčků dětí všech věkových kategorií. Jednotlivé květinky mají různý průměr…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dekorace na zeď - KVĚTINY

629 Kč
  • Popis zboží
Dekorace na zeď Květiny o rozměru 0,5 1,00 1,6 nebo 2,4 metrů čtverečních je tvořena motivy květin v příjemných teplých pastelových barvách. Decentní a univerzální dekorace do pokojíčků dětí všech věkových kategorií. Jednotlivé květinky mají různý průměr a barevný odstín, což umožňuje vytvořit libovolný neopakovatelný motiv. Samolepky jsou tištěny na bílé fólii a některé mají bílý obvod, což umožňuje jejich aplikaci na různý barevný podklad stěn. Snadmo se lepí a jednoduchá je i údržba - nálepky lze otírat vlhkým hadříkem.

Dekorace je vyrobena na polomatné samolepící fólii a díky použité technologii má velmi výrazné a živé barvy. Polomatná fólie umožňuje odrážení světla, což dodává dekoraci reálný vzhled při pohledu ze všech úhlů.

Samolepky jsou tištěny ekologickými, zdravotně nezávadnými barvami, nemají žádný nepříjemný zápach a jsou odolné vůči slunečnímu záření. Je možné je nalepit nejen na hladké a suché stěny, ale i na nábytek, dveře, okna, kachle.

Není třeba skládat jednotlivé lístky abyste složili květinku.

Samolepky jsou tištěny na bílé fólii a některé mají bílý obvod.

Více informací o rozměrěch jednotlivých dekorací najdete v níže přiloženém dokumentu.
  • Rozměry

    0,5 m2 - 629,- Kč 1,0 m2 - 979,- Kč 1,6 m2 - 1489,- Kč 2,4 m2 - 1949,- Kč

  • 11. 11. 2016, 14:16

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Kategorie