Zobrazit přihlášovací formulář

ALTERNA CAVIAR Volume Conditioner 250

Administrace

ALTERNA CAVIAR Volume Conditioner 250

779 Kč 1 140 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
ALTERNA CAVIAR Volume Conditioner je kaviárový kondicionér pro mladistvý objem jemných vlasů. Dociluje trvalého objemu za současné ochrany před každodenní zátěží. Kondicionér s ochranným faktorem Color Hold® a UVA/UVB podporuje schopnost vlasů dosáhnout…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ALTERNA CAVIAR Volume Conditioner 250

779 Kč
  • Popis zboží
ALTERNA CAVIAR Volume Conditioner je kaviárový kondicionér pro mladistvý objem jemných vlasů. Dociluje trvalého objemu za současné ochrany před každodenní zátěží. Kondicionér s ochranným faktorem Color Hold® a UVA/UVB podporuje schopnost vlasů dosáhnout trvalého držení a dodává vlhkost bez zplihnutí, zároveň však chrání před každodenní zátěží a dalším poškozováním. Vyspělá omlazovací technologie vlasové kosmetiky CAVIAR Anti-Aging je ucelená produktová řada zaměřená na vlasy poškozené každodenním stresem, vlivem okolního prostředí, chemií a předčasným stárnutím. Na proces stárnutí působí tato produktová řada na buněčné úrovni, vlasům dodává kaviárový extrakt, vitamin C a cytokiny a v kombinaci s nejnovějšími technologiemi proti stárnutí pomáhá minimalizovat jeho viditelné projevy a zlepšuje celkový vzhled vlasů.

Age-Control Complex® obsažený v každém preparátu Caviar je patentovaný komplex proti stárnutí zaměřený na stárnutí přirozené, chemické i zaviněné vlivy okolního prostředí, který působí prostřednictvím nejnovějších technologií a obnovuje tak hydrataci, sílu, lesk i pružnost vlasů. Age-Control Complex® obsahuje tři základní složky:
kaviárový extrakt - bohatý zdroj mastných kyselin omega-3
vitamin C - prověřený antioxidant
cytokiny - podporují mikrocirkulaci
Použití:
Kondicionér zlehka vmasírujte do umytých vlhkých vlasů.
Poté důkladně opláchněte.

Skladem, možnost osobního odběru - viz podmínky prodeje.
  • 24. 7. 2017, 11:54

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie