Zobrazit přihlášovací formulář

Strategický audit České republiky

Administrace

Strategický audit České republiky

79 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
Jak jsme na tom. A co dál? ....MALINKO NA POVRCHU POTRHANÁ...ALE VE VNITŘKU JE KNIHA NEPOŠKOZENÁ ... Kniha analyzuje uplynulý vývoj i současnou situaci České republiky. Činí tak srozumitelnou, atraktivní a názornou formou s užitím schémat, tabulek a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 12. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Strategický audit České republiky

79 Kč
  • Popis zboží
Jak jsme na tom. A co dál? ....MALINKO NA POVRCHU POTRHANÁ...ALE VE VNITŘKU JE KNIHA NEPOŠKOZENÁ ...
Kniha analyzuje uplynulý vývoj i současnou situaci České republiky. Činí tak srozumitelnou, atraktivní a názornou formou s užitím schémat, tabulek a grafů v mezinárodním srovnání. Vytváří základ pro úvahy o budoucnosti české společnosti a ekonomiky v následujících 15 letech a navrhuje možné strategické volby.
Cílem publikace je otevřít širší veřejnou diskusi o strategických otázkách, výzvách a rizikách dalšího vývoje jednotlivých oblastí české společnosti a podpořit perspektivní myšlení všech, kteří se podílejí na rozhodování o jejím osudu.
Je určena všem, kteří se zajímají o veřejné otázky: studentům a učitelům na středních a vysokých školách, podnikatelům, pracovníkům neziskového sektoru, úředníkům na ministerstvech, v krajích i obcích, zastupitelům, politikům a všem, jimž není lhostejná naše společná budoucnost a kteří se o ní chtějí dovědět více, aby se mohli lépe rozhodovat. Autoři publikace jsou členy výzkumného týmu Centra pro sociální a ekonomické strategie (CESES) Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy.
  • Velikost

    XXS

  • 21. 6. 2017, 21:08

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie