Zobrazit přihlášovací formulář

LABEL.M Treatment and Moisturising DUO BALÍČEK

Administrace

LABEL.M Treatment and Moisturising DUO BALÍČEK

550 Kč 700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
LABEL.M Treatment and Moisturising DUO BALÍČEK pro ošetření a hydrataci chemicky narušených vlasů za zvýhodněnou cenu. Obsahuje pečující šampon a hydratační kondicionér. Sada pomáhá posilovat a hydratovat vlasy, podporuje jejich zdravější vzhled a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LABEL.M Treatment and Moisturising DUO BALÍČEK

550 Kč
  • Popis zboží
LABEL.M Treatment and Moisturising DUO BALÍČEK pro ošetření a hydrataci chemicky narušených vlasů za zvýhodněnou cenu. Obsahuje pečující šampon a hydratační kondicionér. Sada pomáhá posilovat a hydratovat vlasy, podporuje jejich zdravější vzhled a strukturu. Baleno ve vánoční krabičce LABEL.M Giles.

Balení obsahuje:

LABEL.M Treatment Shampoo 300 ml - lehký pečující šampon pro časté použití bez zatížení, pro vlasy barvené a chemicky upravované. Sója a pšeničné proteiny pomáhají posilovat vlasy, podporují jejich zdravější vzhled a strukturu. Panthenol a biotin společně s pšeničnými aminokyselinami dodávají chemicky ošetřeným vlasům vlhkost a lesk. Chrání vlasy proti vlivům okolního prostředí a UV záření. Neobsahuje chlorid sodný.

LABEL.M Moisturising Conditioner 300 ml - hydratační kondicionér pro suché a dehydratované vlasy, které potřebují vysokooktanovou hydrataci. Přípravek brání krepatění a zpevňuje vlasy, je vhodný pro všechny typy vlasů, pro každodenní použití. Neobsahuje sulfáty ani chlorid sodný.

Skladem, možnost osobního odběru - viz podmínky prodeje.
  • Značka

    LABEL.M

  • Rozměry

    Kompletní sortiment značky LABEL.M najdete na našem e-shopu:) Balíček má jiný obal - průhledný s černobílým dekorem, novou fotografii brzy vložíme.

  • 12. 11. 2015, 16:43

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    1

Kategorie