Zobrazit přihlášovací formulář

4 DVD - Hrdinové z říše Gaja / Sen noci svatojánsk

Administrace

4 DVD - Hrdinové z říše Gaja / Sen noci svatojánsk

49 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Balení obsahuje 4 DVD: 1) Hrdinové z říše Gaja 3D animace ve stylu hitu Shrek. Pohádková říše Gaja je v ohrožení. Má v tom prsty žárlivý profesor Suchar. Ten svým transformačním strojem přemístil krystal, který je srdcem říše, do lidského světa…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4 DVD - Hrdinové z říše Gaja / Sen noci svatojánsk

49 Kč
  • Popis zboží
Balení obsahuje 4 DVD:


1) Hrdinové z říše Gaja

3D animace ve stylu hitu Shrek.

Pohádková říše Gaja je v ohrožení. Má v tom prsty žárlivý profesor Suchar. Ten svým transformačním strojem přemístil krystal, který je srdcem říše, do lidského světa.

Ale Zino a Boo to tak nenechají. Nalézt ztracený krystal je pro ně příležitostí ukázat, že jsou praví hrdinové. Vydají se tedy do našeho světa, aby krystal přinesli zpět.

Bez něj by fantastická říše Gaja zanikla. Nemají mnoho času. Říše se pomalu rozpadá a na naše hrdiny čeká na cestě mnoho nepřátel.


2) Sen noci svatojánské

Magický příběh nás zve do pohádkového světa zázračných víl, skřítků a kouzel.

Půvabná mladá dívka Helen nevěří na pohádky. Její otec, vévoda Theseus, je velmi nemocný a Helen je připravená udělat cokoliv, aby se opět uzdravil.

Stará legenda vypráví, že jednou za rok mohou lidé vstoupit do magického světa víl a skřítků, kteří jim splní jejich sny. Helen se vydává hledat královnu víl Titanii, aby ji požádala o pomoc.

Jejími společníky na nebezpečné cestě se stávají dva rivalové Demetrius a Lysander, kteří bojují o její lásku. Jenže pohádkový svět se během staletí hodně změnil.

Čarovná zákoutí, líné víly, vypočítavé čarodějnice a královna, kterou je velmi těžké najít...


3) Lišák Renart

Tak mazaného lišáka nedoběhne ani vlk!

Renart je nepolepšitelný snílek, který se nedokáže smířit s příliš upjatými a nudnými pravidly společnosti zvířat. Není dne, kdy by si nevymyslel nějakou bláznivou hloupost, která se téměř nikdy nesetká s pochopením okolí. Jednoduše je příliš veselá povaha. Je bystrý a ví, že by si svou situaci dokázal zjednodušit, kdyby se začal chovat jako ostatní. To je však pro něj nudné řešení
  • 24. 9. 2015, 21:51

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie