Zobrazit přihlášovací formulář

3D puzzle pirátská loď Jack

Administrace

3D puzzle pirátská loď Jack

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
3D puzzle pirátská loď Jack Z 55 dílů si postavíte krásný model plachetnice, která probudí sny pirátů. Rozměry 28 x 26 x 10 cm. 6+ Život je proces učení: Hračky zn. Legler pomáhají vyrůstat. Pro elementární rozvoj smyslů jako sluchu,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3D puzzle pirátská loď Jack

199 Kč
  • Popis zboží
3D puzzle pirátská loď Jack

Z 55 dílů si postavíte krásný model plachetnice, která probudí sny pirátů. Rozměry 28 x 26 x 10 cm.

6+



Život je proces učení: Hračky zn. Legler pomáhají vyrůstat.

Pro elementární rozvoj smyslů jako sluchu, zraku a hmatu, jakož i pro motorický vývoj a podporu koordinace jsou dětské dřevěné hračky nepostradatelnými. Vzhledem k povaze hraček zn. Legler jsou podněcovány motorické a hmatově-senzorické smysly dětí, od batolete až po -náctileté. Výrobky se zaměřují na pedagogickou podporu duševního a fyzického vývoje dětí.

Již více než dvacet let doprovázejí dřevěné hračky společnosti Legler děti při hře, učení a dospívání. Pro výrobu dřevěných hraček se používají vysoce kvalitní materiály a dřevo z oblasti opětovného zalesňování. Firma Legler se pořád snaží o optimalizaci jejich výrobků a nabídku pestré palety nejvyšší kvality.



Samozřejmě, všechny hračky odpovídají všem běžným, přísným směrnicím o hračkách, jako např. Evropské normě pro bezpečnost hraček EN 71. Funkce odpovídající dětem jakož i bezpečnost hraček zajišťují denně jejich změstnanci na oddělení bezpečnosti výrobků. Všechny hračky jsou předmětem zkoušky v nezávislé zkušebně.
  • 3. 12. 2014, 20:01

  • Zobrazení

    167

  • Oblíbené

    0

Kategorie