Zobrazit přihlášovací formulář

Samolepky pro kluky (500 ks)

Administrace

Samolepky pro kluky (500 ks)

139 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nádherná kreatívní sada samolepek pro kluky. Set obsahuje 10 tématických stránek - piráti, sport, vesmír, stavební stroje, rytíři, závodní auta, zvířata, dinosauři, oblůdky a záchranářská povolání. Z vlastní zkušenosti doporučujeme samolepky jako…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Samolepky pro kluky (500 ks)

139 Kč
  • Popis zboží
Nádherná kreatívní sada samolepek pro kluky. Set obsahuje 10 tématických stránek - piráti, sport, vesmír, stavební stroje, rytíři, závodní auta, zvířata, dinosauři, oblůdky a záchranářská povolání.

Z vlastní zkušenosti doporučujeme samolepky jako ideální aktivitu pro vytváření vlastních koláží, nebo vyprávění příběhů.

Věk: 3+

Firma Melissa & Doug je významný americký výrobce hraček pro děti s originálním designem s více než dvacetiletou tradicí. Jejich široká nabídka sahá od úžasných dřevěných hraček, puzzlí, přes panenky, plyš, ozvučené hračky až po vzdělávací aktivity. Nebo jak sami o sobě říkají: "Melissa & Doug má pro každého něco. Již přes 2000 jedinečných, vzrušujících a inovativních výrobků pro děti každého věku!"

Hračky Melissa & Doug:

- jsou důkladně testovány a splňují nejpřísnější normy

- kladou speciální důraz při testování na nátěrové hmoty.

- neobsahují nebezpečné těžké kovy a ftaláty.

Od prvního dne kdy firma začala, jsou hračky opatřeny podpisem zakladatelů, Melissa & Doug. Firma tak dává najevo, že kvalitu hraček berou vážně. Můžete tak důvěřovat produktům Melissa and Doug, které si přinášíte do Vašeho domova.
  • Značka

    MELISSA & DOUG

  • Rozměry

    Rozměry každého listu setu 36x28cm Počet stránek 10 ks Počet samolepek 500 ks

  • 28. 3. 2015, 15:01

  • Zobrazení

    72

  • Oblíbené

    0

Kategorie