Zobrazit přihlášovací formulář

KOULE pro BATOLATA! Vydává zvuky a svítí

Administrace

KOULE pro BATOLATA! Vydává zvuky a svítí

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
KOULE byla vytvořena s myšlenkou o dětech, které se pávě učí chodit po čtyřech. V tomto věku chtějí děti poznávat svět, který je obklopuje. Dítě bude rádo KOULI následovat, ale také se naučí poznávat barvy a zvuky. Díky zvukům a různobarevnému světlu si…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KOULE pro BATOLATA! Vydává zvuky a svítí

299 Kč
  • Popis zboží
KOULE byla vytvořena s myšlenkou o dětech, které se pávě učí chodit po čtyřech. V tomto věku chtějí děti poznávat svět, který je obklopuje. Dítě bude rádo KOULI následovat, ale také se naučí poznávat barvy a zvuky. Díky zvukům a různobarevnému světlu si bude Vaše dítě cvičit koordinaci mezi zrakem a hmatem.

Samo používání KOULE je velmi jednoduché. Pro spuštění zmáčkněte tlačítko ON. Mechanizmus, který se nachází na hračce ji sám rozpohybuje. KOULE začně barevně svítit a objeví se zábavné zvuky, které budou vybízet Vaše dítě k zábavě a k pohybu za KOULÍ. Hračka je vybavena několika tlačítky. Když dítě stiskne tlačítko s postavou zvířátka, uslyší zvuk, jaký vydává. Když dítě stiskne geometrickou figurku, uslyší číslice 1, 2, 3. Číslicím i zvukům zvířat dělá společnost melodie příjemná pro dětská ouška.
  • Rozměry

    Průměr 16 cm

  • 24. 11. 2015, 6:21

  • Zobrazení

    102

  • Oblíbené

    0

Kategorie