Zobrazit přihlášovací formulář

Village Candle - Hortenzie

Administrace

Village Candle - Hortenzie

294 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Dekorativní vonná svíčka ve skleněné dóze s víčkem, s přenádhernou vůní právě rozkvetlých květů hortenzií v horkém letním období. Nechte si touto smyslnou květinovou vůní provonět místnosti Vašeho domova a vytvořte si tak tuto příjemnou a romantickou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Village Candle - Hortenzie

294 Kč
  • Popis zboží
Dekorativní vonná svíčka ve skleněné dóze s víčkem, s přenádhernou vůní právě rozkvetlých květů hortenzií v horkém letním období. Nechte si touto smyslnou květinovou vůní provonět místnosti Vašeho domova a vytvořte si tak tuto příjemnou a romantickou letní atmosféru kdykoliv během roku.

doba hoření 45-55 hodin - 294,- Kč
doba hoření 85-105 hodin - 400,- Kč


O značce Village Candle:
Dělej to, co máš rád a o zbytek se nestrachuj.
Kniha autorky Marshy Sinetar inspirovala Paula Aldriche aby dělal to, co má rád a neměl strach o to, zda se uživí. Na základě této myšlenky dokázal Paul proměnit svého koníčka v úspěšný podnik. A k úspěšnému podniku se dostal způsobem ryze staromódním, leč fungujícím: velké množství práce a nikdy nekončící nadšení.

Už jako teenager Paul rozpouštěl vosk ze zbylých svíček, které doma našel a znovu je odléval do kartonů od mléka a v roce 1993, jako nezaměstnaný se rozhodl vyrábět svíčky profesionálně. Ještě před touto dobou strávil Paul spoustu času v knihovně, kde studoval všechny dostupné informace nejen o jejich výrobě, ale o svíčkách vůbec. Zanedlouho jeho rodina a přátelé chtěli vyrobit svíčku dle jejich specifického přání a vůně, buď pro ně samotné, či jako dárek pro své přátele. Firma Village Candle® se zrodila při Paulově cestě do Pensylvánie, kdy při náhodné návštěvě obchodu se svíčkami získal svoji první komerční objednávku z mnoha dalších, které následovaly.

Ruční výroba ve statě Maine, USA
Logo Village Candle´s® má svůj skutečný význam. Více než jedno století je stát Maine znám pro své vynikající výrobky v mnoha odvětvích, zejména však při výrobě lodí. Požadavek na odkaz na tuto reputaci stále existuje do dnešních dnů, a všechna odvětví státu Maine pokračují v tomto odkazu, aby naplnili tuto trad
  • 11. 2. 2016, 15:16

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    0

Kategorie